Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

1000 дітей з Кривого Рогу підкорювали кастинг обласного конкурсу талантів «Z_ефір»

|«« «« »» »»|

У Кривому Розі на кастингу обласного конкурсу талантів «Z_ефір» змагалася 1000 дітей. Вони презентували близько 120 номерів. З них – 14 обрали для участі в другому турі.

«Новий конкурс «Z_ефір» - для обдарованої молоді Дніпропетровщини. Він допомагає дітям самореалізуватися. Спробувати свої сили можуть учасники від 5 до 16 років, які мають талант та хочуть про себе заявити», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.
У відбірковому турі взяли участь таланти з Кривого Рогу, Апостолівського, Широківського, Софіївського та Криворізького районів. Професійні та аматорські творчі колективи й солісти завзято виборювали місце у півфіналі. Найбільше бажаючих – серед танцюристів та вокалістів.

«Приїхала сюди, щоб заспівати про любов до нашого краю. Мрію виступити у фіналі на великій сцені разом із зірками», - розповіла вокалістка, конкурсантка Дар’я Савченко.

Інструменталісти здебільшого підкорювали зал фортепіанною грою. Та глядачів вразив барабанний ансамбль «Superstar». Дюжина ударників вийшла на сцену та відчеканила запальні ритми в цілковитій темряві. Рухи музикантів можна було побачити завдяки ультрафіолетовій підсвітці.

«Прийшли показати, що ми – найкращі. Нічого не боїмося й разом можемо усе», - розповіла ударниця ансамблю «Superstar», конкурсантка Наталя Коткова.
14 номерів журі відібрало для другого туру конкурсу.

«Z_ефір» - чудова нагода для наших талантів. Тут діти можуть про себе заявити. Найголовніше – їм для цього не потрібні гроші або зв’язки, лише бажання виступити», - зазначила член журі Тетяна Поляк.
Наступний відбірковий тур «Z_ефіру» - у Вільногірську. Переможці кастингів візьмуть участь у півфіналі, який відбудеться у ДніпрОДА у травні. Журі обере 30 переможців, які виступлять на гала-концерті 1 червня – у День захисту дітей. До свята приєднаються й відомі українські артисти.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті