Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровському технолого-економічному коледжі аудитори виявили збитки на 200 тисяч грн

У Дніпровському технолого-економічному коледжі аудитори виявили збитки на 200 тисяч грн

Аудитори Держаудітслужби перевірили державний навчальний заклад.

Фахівці апарату Східного офісу Держаудитслужби під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності державного навчального закладу «Дніпровський технолого-економічний коледж» за період з 01.01.2013 по 31.10.2017 виявили порушень, що призвели до матеріальної шкоди, на суму понад 209 тис. грн.

Зокрема, у коледжі коштом загального фонду безпідставно покрили комунальні видатки, пов’язані з наданням платних послуг (платне навчання, проживання в гуртожитку), тоді як це мало здійснюватися коштом спеціального фонду. Через це з порушенням витрачено понад 131 тис. грн.

Крім того, бухгалтерська служба коледжу з порушенням виплатила працівникам заробітну плату, надбавки, відпускні, що разом із нарахуваннями призвело до втрати майже 56 тис. грн.

Також аудитори виявили, що навчальний заклад безпідставно оплатив комунальні витрати орендарів, а державний бюджет недоотримав надходження через те, що коледж не перерахував відкориговану зайво нараховану заробітну плату за минулі бюджетні періоди.

Завдяки заходам аудиторів забезпечено відшкодування фінансових порушень на суму понад 180 тис. грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань двох посадових осіб коледжу притягнуто до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті