Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Формувати нову бізнес еліту в Україні необхідно зі шкільної парти

Формувати нову бізнес еліту в Україні необхідно зі шкільної парти

Розвивати фінансову грамотність та підприємницькі навички, навчити дітей відповідальності та викорінити страх перед створенням власного бізнесу у молоді. Усе це одне з важливих завдань сучасної школи.

В рамках програми обласної ради інтенсифікації розвитку підприємництва на 2018-2020 роки розпочато курс спеціалізованих тренінгів. У Новоолександрівській середній школі пройшов перший годинний майстер-клас з профорієнтації та тригодинні «Ділові ігри» для старшокласників.

Цікава форма бізнес-гри, професійний тренер і дружелюбна атмосфера серед одноліток допомагає учням розкрити свій підприємницький талант. Окрім ідей власного стартапу дітей ознайомлюють з логістикою, податками, роботі з фахівцями та іншими аспектами власної справи. Для того, щоб виховати нову генерацію успішних підприємців, подібні заходи для старшокласників дуже потрібні, переконаний голова обласної ради Гліб Пригунов:

«Ознайомити молодь з азами підприємництва однаково важливо, як і навчити дітей писати і читати. Діти мають якомога більше знати про різноманітні напрямки роботи та цікаві професії. Незабаром вони обиратимуть свій майбутній шлях, тому обізнаність у різних сферах вкрай важлива. Дехто із сьогоднішніх старшокласників через кілька років розвиватиме малий та середній бізнес в Україні. Ми маємо дати їм по максимуму усі необхідні знання для старту власної справи. Сильна економіка України за цілеспрямованою і фінансово грамотною молоддю!».

У всьому світі бізнес-ігри для підлітків є одними з найпрогресивніших та ефективних методів навчання, а з унікальним тренерським підходом ми зможемо побачити позитивні результати вже після одного тренінгу. До кінця квітня планується провести такі навчання у Нікополі, Кам'янському, Марганці, Покрові та Сурсько-Литовській ОТГ.




Gorod.dp.ua на Facebook.


пересічний громадянин  (13.03.18 17:05): из норковых пеленок нужно формировать бизнес-элиту Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті