Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівники муніципальної варти Дніпра допомогли врятувати рибалку, що провалився під лід

Працівники муніципальної варти Дніпра допомогли врятувати рибалку, що провалився під лід

26 січня близько 15-ої години у Дніпрі в районі Кайдацького мосту один із учасників зимової риболовлі провалився під лід. Врятувати бідолаху допомогли працівники КП «Муніципальна варта».

Робітники муніципальної варти дізналися про пригоду, коли здійснювали патрулювання міста. Вартові допомогли рятувальникам підняти рибалку та посадити до карети швидкої допомоги.

Потерпілого звати Сергій, йому близько 50 років. За свідченнями очевидців, чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Після рятувальної операції його доправили до міської лікарні № 9 із діагнозом «переохолодження».

У мерії Дніпра закликають містян дотримуватися правил поведінки на кризі.

Так, за даними ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, для групи людей безпечним є лід товщиною не менше 15 см. Також не можна залишати без нагляду дітей.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


752  (27.01.18 16:51): И слупить с него стоимость спасательной операции. Пить надо дома или в гараже, там теплей и суше. А в заметку внести правку - спасли алкаша с рыбацкими снастями. Так будет верней. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті