Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські аудитори виявили у Національній металургійній академії України збитків на понад мільйон гривень

Дніпровські аудитори виявили у Національній металургійній академії України збитків на понад мільйон гривень

Через порушення академії зупинили операції з бюджетними коштами.

Фахівці апарату Східного офісу Держаудитслужби під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Національної металургійної академії України за період з 01.08.2015 по 31.08.2017 виявили порушень, що призвели до матеріальної шкоди, на суму понад 1 млн грн.

Зокрема, бухгалтерська служба академії з порушенням виплатила працівникам заробітну плату, що разом із нарахуваннями призвело до втрати майже 288 тис. грн.

Понад 232 тис. грн навчальний заклад недоотримав через те, що своєчасно не провів претензійно-позовної роботи щодо стягнення заборгованості зі студентів платного навчання.

Крім того, в академії коштом загального фонду безпідставно покрили комунальні видатки, пов’язані з наданням платних послуг (за проживання студентів у гуртожитку, навчання за контрактом), тоді як це мало здійснюватися коштом спеціального фонду. Через це порушення витрачено 203 тис. грн.

Заниження у договорах площ приміщень, які академія надавала в оренду, та орендної ставки призвело до того, що навчальний заклад недоотримав понад 133 тис. грн надходжень. Як наслідок, державний бюджет недоотримав майже 96 тис. грн як частку орендної плати.

Також аудитори з’ясували, що навчальний заклад безпідставно оплатив комунальні витрати орендарів на 60 тис. грн та вартість телефонних розмов приватного характеру фізичних осіб майже на 12 тис. грн. Ще 12 тис. грн було зайво переказано підрядникові за ремонтно-будівельні роботи.

За недотримання законодавства з фінансових питань 12 посадових осіб академії притягнуто до адміністративної відповідальності, навчальному закладу зупинено операції з бюджетними коштами. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи.

Gorod.dp.ua на Facebook.


cahbe  (23.01.18 10:31): претензионно-исковые работы по взысканию задолженности со студентов платного обучения (с) Ну нинаю как там у кого, а у нас с этим было проще простого - нет справки об уплате за обучение сессия не проставляется ни в зачётку ни в табель. Ходи со всеми - здавай, но ничего не поставят. А потом бегай лови с чеком что всё уплочено и проси проставить. очередные мутки с тупыми отмазами. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті