Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За рік для лікарень Дніпропетровщини придбали близько півсотні одиниць обладнання

За рік для лікарень Дніпропетровщини придбали близько півсотні одиниць обладнання

У 2017-му для лікарень Дніпропетровщини придбали близько півсотні одиниць обладнання. Це ангіографи, томографи, апарати штучного дихання, інкубатори для новонароджених, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

За його словами, у 2017-му в області відкрито два нові медзаклади – обласна дитяча поліклініка та Центр раннього втручання лікарні ім. проф. Руднєва. Заклади унікальні для всієї країни. Тут рятують найменших пацієнтів. Для цього створені умови – комфортні палати, сучасне обладнання, нові методики.

«Осучаснюємо лікарні – відкриваємо нові, капітально ремонтуємо вже існуючі. Закуповуємо для них сучасне медобладнання. Усе – для комфорту та якісного лікування пацієнтів Дніпропетровщини», – зазначив Валентин Резніченко.

На Дніпропетровщині капітально відремонтували більше десяти лікарень. Придбали півсотню одиниць медобладнання – це ангіографи, томографи, апарати штучного дихання, інкубатори для новонароджених.

Новими медичними меблямі та обладнанням лікарні області забезпечували і благодійники. У 2017-му Дніпропетровщина отримала 25 вантажівок гуманітарної допомоги з Франції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


А шо там  (16.01.18 13:42): Нарик? Готовится к выборАм? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Целлофан  (16.01.18 13:40): Все эти приобретения, раздутые пузыри из собственной слюны Відповісти | З цитатою
Город  (16.01.18 13:32): Налоги платим. Куда идут деньги налогоплательщиков, если медицина платная, образование высшее платное, реформа ЖКХ тоже за счёт жильцов хотят провернуть, Коммунальные платежи постоянно растут, цены на продукты растут, проезд дорожает, связь дорожает, пенсии мало кто при таком сможет получить?
Цитата:"Президент международного фонда "Здоровье украинского народа" не верит в реформу. Он считает, что украинцев втянут в очередную аферу. Он твердит, что государство сейчас не может платить за анализы, МРТ, рентгены и прочее даже в муниципальных клиниках."
Не понятно.
Відповісти | З цитатою
Горожанин  (16.01.18 13:12): Цитата: "Все - для комфорта и качественного лечения пациентов Днепропетровщины" Всё это стало недоступно для обыкновенного горожанина. Вакцина от кори для взрослого стоит 890 гривен, консультация врача и укол бесплатно. А операция стоит наверное бешеных денег. Не пойму, це зрада чи перемога? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті