Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
08:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА бізнесменам області розкажуть про новинки в системі Prozorro

У ДніпроОДА бізнесменам області розкажуть про новинки в системі Prozorro

Які зміни очікують на систему електронних закупівель Prozorro найближчим часом? Що нового у законодавстві? Як оскаржити результати закупівель?

Ці та інші питання можна буде обговорити на круглому столі в облдержадміністрації. Приєднатися до нього запрошуються усі бажаючі бізнесмени. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Обговорити новинки у роботі Prozorro представники бізнесу зможуть із фахівцями Мінекономрозвитку, Антимонопольного комітету та держпідприємства «Прозорро». Серед спеціально запрошених гостей – заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов. Він розкаже про зміни в системі Prozorro. Як уникнути типових помилок під час оскарження результатів закупівель – надасть поради представник Антимонопольного комітету Агія Загребельська.

«Дніпропетровщина - у трійці лідерів України за кількістю підприємців, які працюють через Prozorro. Організовуємо семінари, на яких навчаємо їх користуватися цим сервісом. Загалом провели понад 60 таких зустрічей. На черговому круглому столі представники бізнесу зможуть дізнатися про всі зміни в роботі електронної системи та новинки у законодавстві», – зазначив Валентин Резніченко.

Круглий стіл організовують ДніпроОДА та ГО «Громадський контроль». Участь – безкоштовна.

Зустріч відбудеться 25 січня 2018 року в облдержадміністрації. Початок – о 14:00. Вхід – вільний.

Деталі – за телефоном (056) 717 07 04.

Зареєструватися для участі можна тут.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Олег  (14.01.18 14:26): Пока мы празднуем-папа римский мотается по странам. конечно папу римского нельзя пускать в Америку и чили в частности -он устроит там пожары и землетрясеня это везельвул, который хочет кое кого истребить именно 15 января.он.Прибытие понтифика в Чили запланировано на понедельник, 15 января. Ожидается, что вторничная месса с его участием соберет более 500 тысяч человек.Он хочет првести специальный ритуал чтобы уничтожить несколько человек, которые могли бы спасти мир от нашествия иноплеменников.НЕЛЬЗЯ ЕГО ПУСКАТЬ В ХРАМЫ И ЕРКВИ. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті