Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
19:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі звільнено з посади суддю Дніпропетровського окружного адміністративного суду

У Дніпрі звільнено з посади суддю Дніпропетровського окружного адміністративного суду

За поданням прокуратури Дніпропетровської області суддю Дніпропетровського окружного адміністративного суду притягнуто до дисциплінарної відповідальності та звільнено з посади.

Так, суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду, вирішуючи спір по суті позовних вимог, повністю проігнорував характер спірних правовідносин, не встановив обставин, що мають значення для справи, а судовий розгляд відбувався за відсутності зацікавлених осіб – власників та іпотекодержателів спірного нерухомого майна, внаслідок чого підприємства були незаконно позбавлені права власності та права іпотеки на вказане майно.

Прокуратурою доведено, що дії судді супроводжувалися грубими порушеннями норм матеріального і процесуального права, а сам судовий розгляд мав формальний (фіктивний) характер, який не мав на меті об’єктивне з’ясування всіх обставин справи для справедливого вирішення спору.

Третя Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя, погодившись з доводами прокуратури області, притягнула суддю до дисциплінарної відповідальності та застосувала до нього дисциплінарне стягнення у вигляді подання про звільнення з посади.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Oushen  (27.12.17 23:54): Только почему-то прокуратура Днепропетровской области скромно не говорит, что решение Третьей Дисциплинарной палаты Высшего совета правосудия относительно судьи Степаненко В.В. о привлечении к дисциплинарной ответственности и применении к нему дисциплинарного взыскания в виде представления об освобождении от должности пока не вступило в силу. Відповісти | З цитатою
отдел кадров  (27.12.17 19:23): Как могли взять на работу судьёй человека без фамилии? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
!!  (27.12.17 18:49): Классно у нас за такие нарушения уволили и все, а ущерб хто оплатит? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті