Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
09:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Життєво необхідна допомога: Робітники комунальних підприємств Дніпра розповіли, як ставляться до ініціативи Бориса Філатова щодо підвищення зарплат

|«« «« »» »»|

15 грудня на урочистостях з нагоди 120-річчя міського трамваю та 70-річчя тролейбусу зібралися близько 700 представників комунальних підприємств і служб міста.

Найжвавішою темою обговорень стала ініціатива очільника Дніпра Бориса Філатова щодо збільшення зарплат водіїв, енергетиків, сантехніків, машиністів і операторів котельних.

«Коли я йшов на вибори, моєю обіцянкою було відродження дешевого муніципального електротранспорту. Після того, як я став до виконання обов’язків, моя команда сконцентрувалася на цьому завданні. Ми купуватимемо нові трамваї. Ми вкладатимемо кошти у рухомий склад і контактні мережі. Та перш за все ми вкладатимемо кошти в людей. Тому я прийняв рішення про підвищення зарплат робітникам комунального господарства у середньому до 26%. Місто – великий роботодавець», – наголосив мер Дніпра.

Завдяки ініціативі міського голови понад 11 тис. родин працівників комунального господарства Дніпра зможуть покращити свій добробут. На збільшення зарплат водіїв, енергетиків, сантехніків, машиністів і операторів котельних у мерії виділять близько 200 млн грн. У середньому прибутки цих робітників зростуть на 26%. Борис Філатов назвав цю ініціативу доленосною.

Галина Новікова працює водієм трамваю 28 років. Розповідає: це була робота її мрії ще з дитинства, адже рух вагонів завжди зачаровував, однак питання заробітної плати у її родині завжди було на порядку денному. Тепер, нарешті, добрі новини.

«При нашому нинішньому житті підвищення заробітної плати – це дуже й дуже добре. Куди витратити гроші – знайдемо, ви вже повірте», – запевняє вона.

Ольга Дудкіна працює старшим диспетчером служби руху. Сьогодні вона вітає колег не лише з професійним святом, а й з підвищенням заробітної платні.

«Гроші підуть на родину. Дітки навчаються, їх треба підтримувати. Я не отримувала якось надзвичайно багато раніше. Для мене це прекрасна новина. Вірю в нашого мера та його обіцянки», – розповіла жінка.

Загалом працівники електротранспорту та інших комунальних підприємств відзначають якісні зрушення у міському господарстві Дніпра.

«Усе залежить від керівника міста. Я бачу зміни. Становище стало кращим. Купують новий рухомий склад, підвищують зарплату. Працювати стало комфортніше. Підвищення зарплат – прекрасна новина. Можна сказати, життєво необхідна допомога», – переконаний водій першого тролейбусного депо Сергій Римзін.

Також на 10-15% зросте заробітна плата працівників комунальних підприємств «Зеленбуд», «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів», «Гідроспоруди», «Дніпроавтомост», «Дорсервіс», «Зооконтроль», «Міськсвітло» та «Ритуальні послуги». Підвищену заробітну плату всі робітники почнуть отримувати з січня 2018 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Kotia  (17.12.17 13:52): А качество обслуживания они повысить не хотят? На Севастопольской, 1, не запирается люк чердака (ничего лучшего не придумали, как заколотить его); обещали недели три назад прислать плотника, до сих пор идёт. Всё время взламывают дверь подвала, устали уже покупать замки, а ведь там - основные коммуникации. Я уж не говорю о том, что всё более-менее ценное воры украли, но всё равно взламывают. В том же подвале больше месяца, как прорвало гнилую трубу. Додумались забить чопик. Обещали, что как только будет сварка, так всенепременно... До сих пор ждём-с. Ожидаем, что трубу снова прорвёт аккурат на Новый год. Наш "благодетель" - КРЖЭП-6. Когда наш дом обслуживал 8-й, порядка было больше. Відповісти | З цитатою
Ен  (17.12.17 06:15): Мост красиво подсветили по всей длине , глядишь и до зарплат дело подошло... А наоборот нельзя было? Сначала зарплаты Людям , затем огонёчки на мост , слабо??? Відповісти | З цитатою
толя  (16.12.17 10:29): пишу и знаю что удалят мой комент и все же. царь или тупой или очумел от власти . Одни брызги.мусорники закрыл собака,а убрать и заварить не додумался.Вот теперь весь центр города воняет подьездами,а про суперремонт крыш и подьездов лучше не вспоминать.Вот бы Борьке так жена давала,на полшишечки и деток ему недоделаных(по доброму).Боря доведи до конца хоть штото,я про качество выполненых работ.А редакторам привет,у нас демократия и хватит целовать седалище власти Відповісти | З цитатою
Друг  (15.12.17 20:25): Почти царь!!!Хочет увеличит , хочет понизит!!! А когда твои люди коммуналку разгоняли , людей сокращали где был- руководил! А нач.КПЖРЭП зар.плата под 30 000 , а у других работников в 10 раз ниже это как ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті