Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся урочистий концерт з нагоди Дня Гідності та Свободи

|«« «« »» »»|

21 листопада, у День Гідності та Свободи, у Дніпропетровському українському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбувся урочистий концерт.

На захід було запрошено військових, волонтерів і мешканців міста.

«Від імені міської влади вітаю усіх присутніх з державним святом – Днем Гідності та Свободи. Справді, у ті драматичні дні творили нову історію нової України. Справжньої, незалежної, демократичної, некорумпованої європейської держави, де діє верховенство права. Саме за ці ідеали стояли люди, і ми віримо, що Україна дійсно такою стане. Пам’ятаємо нашу історію, бо без неї немає майбутнього», – зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

Під час концерту гостям заходу актори показали театралізовану виставу подій на Майдані, пригадали драматичні події 2013 року.

«Пригадую події 2013 року, коли уряд не дотримався обіцянок, які давав народу України. Молодь і студенти вирушили на Майдан, на мирну акцію протесту. Але після того, як тих хлопців та дівчат побили, ми з чоловіком поїхали на Майдан. Нація піднялася. Я була медиком Майдану, була у Жовтневому палаці, де на підлозі спали дівчата та хлопці. Це неможливо забути. Для мене День Гідності та Свободи означає зміни у країні на краще, боротьбу за Україну, молоду державу, бажання зробити її багатою, щасливою і красивою», – розповіла волонтер, учасниця Революції Гідності Тамара Мудрак.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Аркадій Бєлов  (21.11.17 22:12): Щиро вдячний колективу театру ім. Т. Шевченка за такий чудовий театралізований концерт. Дуже переконливо та майстерно були висвітлені події на майдані та виконані наші, українські. пісні. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті