Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
09:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція встановила 8 осіб, причетних до виготовлення фальшивих медичних довідок

У Дніпрі поліція встановила 8 осіб, причетних до виготовлення фальшивих медичних довідок

У Дніпрі поліція встановила 8 осіб, причетних до виготовлення фальшивих медичних довідок.

Серед фігурантів – діючі та колишні керівники та працівники автошкіл, працівники наркодиспансерів та співробітники медичних закладів. Встановлено, що протягом 2016-2017 років вони реалізовували на території області фальшиві медичні довідки про придатність до керування транспортним засобом за станом здоров’я.

Заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Олег Грозь розповів:

«За місцями їх роботи та мешкання було проведено 23 санкціоновані обшуки, в ході яких вилучено 1405 медичних довідок, 100 незаповнених бланків медичних довідок, 21 печатку та штамп, 12 томів переліку осіб, які отримали водійські посвідчення протягом цього періоду. Всі вилучені довідки перевірять за обліками медичних закладів, які мають законне право на їх видачу. Якщо за результатами експертизи ці довідки визнають фальшивими, до суду буде направлено клопотання про визнання водійських посвідчень, виданих на їх основі, недійсними. Є інформація, що довідки видавалися тим людям, які за станом здоров’я не можуть керувати автомобілем».

Обшуки провели працівники відділу боротьби з майновими злочинами у державному секторі та шахрайствами управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області та прокуратури 16 листопада, в рамках відкритих за статтями 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та 364 (зловживання владою або службовим становищем) кримінальних проваджень.

Нагадаємо, що згідно з законом, довідки про стан здоров’я мають право видавати затверджені лікуванні заклади, якими надається право проведення оглядів водіїв (кандидатів у водії) та видачі їм довідок. Зловмисники використовували підроблені бланки, печатки та підписи діючих працівників таких медичних закладів. До поліції вже звернулися особи, від імені яких видавалися підроблені медичні довідки.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Илья  (20.11.17 11:48): Так а нафига вы даёте деньги этим взяточникам. Сам проходил мед.осмотр без денег. По времени заняло максимум 1 час.И около 40 грн. расходов.
Сами суёти им деньги в карманы, зачем потом удивляться?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Прохожий  (20.11.17 09:06): Сама система устроена так, что честно ты ничего не получишь, или потратишь столько времени, что пожалеешь, что не заплатил сразу. Как будто сами работники контролирующих органов сами честно получают все справки, и не знают, как это все происходит. Давать взятки в нашей стране учат со школы. Это только чуть-чуть приоткрыли завесу. Почему не пошли проверять дальше - МРЕО, или там крыша круче. Кто сталкивался хоть раз с МРЕО прекрасно знает как там все решается. Відповісти | З цитатою
ґебельсу пукінаЗсавушкіна55  (20.11.17 08:02): хабарі-зловживання з посвідченнями-довідками не тільки ЗЛОЧИН а й підгрунтя смертей на дорогах...За останні півтора року в ДТП на мирних дорогах загинуло вчетверо більше українців, ніж за той же період у зоні бойових дій на сході країни. =6тис людей Відповісти | З цитатою
честный  (18.11.17 06:23): Там больше. Не 8 человек. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (17.11.17 22:06): Среди моих знакомых нет ни одного, кто получил бы справку без взятки. Цена вопроса четыреста гривен, либо трать несколько дней (!!!) на путешествия по городу в поисках нужных врачей. Никто никогда не проходит медосмотр, и это не последние два года, а как минимум пятнадцать (из того, что на моей памяти). Кому вы тут втираете о фальшивых справках? Полторы тысячи это капля в море. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті