Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
15:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юні самбісти з Дніпропетровщини вибороли «золото» на чемпіонаті України

Юні самбісти з Дніпропетровщини вибороли «золото» на чемпіонаті України

В місті Ірпінь Київської області пройшов чемпіонат України з бойового самбо. Дитяча підгрупа збірної Дніпропетровщини посіла перше місце на змаганнях.

Про це розповіли в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

«Від області на змагання їздили близько 30 спортсменів. В загальному заліку наші юніори посіли друге місце. А от діти від 11 до 14 років вибороли «золото» у своїй віковій категорії», - розповів представник збірної Дніпропетровщини, тренер з бойового самбо Максим Серебрянський.

На Київщині змагалися більше трьохсот спортсменів з 16-ти областей. Найбільше довелося «потягатися» зі столичними самбістами, які виявилися гідними суперниками. Їх боротьба була доволі технічною, зазначив тренер.

«Яскраво виступили, зокрема, Володимир Сисо з юніорів та Вадим Шабадаш із дорослої команди. Дитяча збірна просто «порвала» всіх, - додав Максим Серебрянський. - Тепер наші самбісти готуватимуться до наступних змагань: кубку України «Схід», який пройде в Дніпрі у грудні».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті