Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА капелан з Америки розкаже бійцям про подолання моральної травми війни

У ДніпроОДА капелан з Америки розкаже бійцям про подолання моральної травми війни

Що таке моральна травма війни? Як повернутися до спокою? Скільки часу знадобиться для адаптації до мирного життя? На ці та інші запитання відповість полковник- капелан із США Роберт Гікс. 11 листопада на семінар-тренінг у ДніпроОДА запрошуються АТОвці, родини загиблих, волонтери, психологи.

Військові, сім'ї загиблих, волонтери дізнаються, як загоїти незримі рани душі, соціалізуватися в мирному житті та як керувати стресом в критичних ситуаціях.

Крім того, під час зустрічі гість з Америки розкаже про свій професійний шлях та війни, на яких йому довелося побувати.

«Хлопці, які повертаються з АТО, потребують не тільки соціальної, а й психологічної адаптації. Особливо це стосується тих, хто був тяжко поранений. Ми можемо бачити ампутовану кінцівку бійця, але не можемо бачити рани його душі. Як долати бойовий стрес, розкаже у ДніпроОДА американський полковник у відставці. Лекція буде корисною для всіх, кого торкнулася війна», – зазначила координатор Центру допомоги АТОвцям при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

Безкоштовний семінар-тренінг відбудеться в суботу, 11 листопада за адресою: Дніпро, облдержадміністрація, пр. О.Поля, 1, 1-й поверх, кругла зала.

Об 11:00 – зустріч з родинами загиблих, о 13:30 – з учасниками АТО, волонтерами, психологами.

Роберт Гікс – відомим фахівець з питань травматичного стресу та релігійного екстремізму. Служив 32 роки у Збройних Силах США. Керував військово-повітряним підрозділом Національної гвардії.

Викладав у закордонних коледжах та університетах Болівії, Австралії, Фіджі, Канаді, Румунії, Кенії. Автор десяти книг, спікер міжнародного класу.


Gorod.dp.ua на Facebook.


12345  (09.11.17 22:23): Не понял, а возрождение, что тендер профукало? Відповісти | З цитатою
Мизантроп  (08.11.17 10:08): Приятно читать в сводках новостей о том, как очередной вояка повесился или застрелился - всё-таки совесть у них осталась. А "гость из Америки" - он гость и есть. Пожрёт, попьёт, погуляет, языком поляпает - и уедет. А совесть с вояками останется. Відповісти | З цитатою
Гена  (07.11.17 20:41): нові брати нам допоможуть і війну розпочати і травму зняти Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Про  (07.11.17 19:13): Ну понятно... Своих Священников нет что ли?! Заморского выписали спецрейсом... Бред какой то... Відповісти | З цитатою
Дим  (07.11.17 14:12): На самом деле в этом очень много смысла... Первые изучения этой проблемы начались со времен вьетнамской войны... проблема в том что люди которые воюют на чужой земле хуже потом могут адаптироваться к мирной жизни, и наоборот, люди кто чувствует что воюет за свою землю легче или даже не страдают этой проблемой... поэтому в Америке так много занимаются этой проблемой, все войны американцев на чужой земле!
но я отвлекся, если есть такая проблема у наших бойцов,значит они либо понимают что убивают СВОИХ людей, либо чувствуют что те ребята защищают по настоящему СВОЮ землю, и именно они приехали к ним...
С этим потом многим жить всю жизнь, и рано или поздно война закончиться, а они будут понимать что они ехали убивать, а не наоборот...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті