Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бюджет участі: оновлена зала для бібліотеки

Бюджет участі: оновлена зала для бібліотеки

Сучасний та зручний зал у бібліотеці для різноманітних культурних заходів — про це мріє автор проекту Library Hall Олександр Ошега.

За його словами, тут вже неодноразово проходили музичні вітальні, презентації книжок та майстер-класи. Проте для комфорту відвідувачів активіст пропонує дещо змінити.

«Хотілося б провести косметичний ремонт, замінити стільці на більш зручні, придбати плазмовий телевізор. Стіни будуть облаштовані системою кріплень для картин зі спеціальним освітленням. Також не завадять автоматичні ролети для вікон, адже під час переглядів фільмів тут поки що дуже незручно регулювати світло», — пояснює Олександр.

Проголосувати за проект можна за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Прохор  (02.10.17 18:48): ЧудесТная новость! Только вот наши чудо-журналисты (очевидно, ндоучки нашего ф-та журналистики) не сообщили, о какой, собственно, библиотеке они пишут, В каком городе?))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті