Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
10:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбулася перша всеукраїнська премія K.S. Motivation

У Дніпрі відбулася перша всеукраїнська премія K.S. Motivation
Все фото: Анна Клименко.

Премія відзначила талановитих людей, які можуть надихати своєю діяльністю.

Для кожної людини мотивація може бути різною. Для когось — це фінансове благополуччя, для когось — статус, для когось — родина. А що ж є мотивацією для організаторів нової всеукраїнської премії КS Motivation?

16-го вересня у Дніпрі був найбільш мотиваційний вечір за весь рік. Стартувала перша всеукраїнська премія, яка має підтримати не просто талановитих громадян, а таких, що власним прикладом спонукають інших на нові досягнення. Основна ціль КS Motivation — розвиток нових проектів і підвищення соціальних стандартів у країні.

Антон Ткаченко — меценат премії KS Motivation:
«Хотим положить начало ежегодной премии и мы уже положили, стали свидетелями, ежегодной премии KS Motivation. Премия ставит перед собой задачи показывать тех людей, которые просто чего-то добиваются, тех людей, которые кого-то мотивируют, других, на успех. Это и тренер, учитель, это может быть даже сапожник, который производит туфли или воду. Главное, чтобы продукт был высокого качества. Мы все любим какие-то заграничные продукты. Но ребята, у нас должны быть свои продукты. Такого качества, чтобы наши заграничные друзья заморские приезжали и покупали».
Віталій Негаматулін — засновник премії KS Motivation:
«Слоган нашей организации — «Каждый способен на самое лучшее». Эту премию мы планируем проводить каждый год и надеюсь, что в следующем году будет еще больше участников».
Конкурсний відбір тривав близько року. Учасником міг стати будь хто. Головний критерій — бути корисним для інших людей. У підсумку — 16 номінацій та більше 150-ти претендентів на перемогу з України та з-за її меж. У голосуванні брали участь не тільки члени журі, а і звичайні громадяни. Вболівальники могли віддати свій голос прямо на сайті премії.

Людмила Барабаш — номінант на премію “Вчитель року”:
«Подивіться, в нас скільки номінантів. І письменники, і вчителі, і хореографи, і спортсмени. Я вважаю, що для нашого майбутнього це те, що потрібно. Щоб в нас все розвивалося, мотивувати всіх до старань, до перемоги».
Цього вечора розмови про мотивацію лунали звідусіль. Від номінантів, від їхніх вболівальників та навіть від зіркового журі та гостей заходу.

Юрій Великий та Сергій Цвіловський — комедійний дует “Брати Шумахери”:
«Мы друг друга поддерживаем и это нас мотивирует… И мы сегодня видели много улыбок и блестящих глаз… Они вернутся в свою обычную жизнь немотивированную и буду мотивированны. Сентябрь, солнце, я чувствую, что сейчас загорю. Сама погода уже мотивирует: «Какого сома? Щуку», — Сергей сейчас каламбурит. Но на самом деле, когда ты выезжаешь из прохладного Киева, а в Днепре по прогнозу 26, а то и 31 (килограмм) — этот факт мотивирует приехать в этот город».
Надія Савченко — депутат Верховної Ради, гість заходу:

«Дуже цікава платформа, дуже цікава подача. Я бачила такі проекти, наприклад, в США, В Англії в Лондоні. Воно зроблено в такому ситлі. Я сподіваюсь, що наші люди дуже скоро вловлять, скажімо, вишуканий стиль таких заходів, це буде багатьом цікаво, багатьом подобатися. І людей буде долучатися і долучатися».







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті