Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Центрах адмінпослуг Дніпропетровщини видаватимуть біометричні паспорти

У Центрах адмінпослуг Дніпропетровщини видаватимуть біометричні паспорти

Шість ЦНАПів Дніпропетровщини закупили обладнання для видачі біометричних паспортів. У Центрі Кривого Рогу вже можна отримати цю послугу, решта – підключає обладнання.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«ЦНАПи – це сучасно та зручно. Не потрібно далеко їздити чи стояти в довгій черзі, щоб отримати необхідну адмінпослугу. Важливо, що такими якісними сервісами на Дніпропетровщині користуються не лише містяни, а й мешканці сіл. Це одне із завдань децентралізації, яку запровадив Президент України Петро Порошенко, - зазначив Валентин Резніченко. – В ЦНАПах області вже можнаотримати близько 200 найбільш затребуваних послуг. Впроваджуємо ще одну популярну послугу – оформлення ID паспорту громадянина України та біометричного закордонного паспорту».

Такі паспорти вже можна отримати в ЦНАП Кривого Рогу. Ще в п’яти Центрах зараз підключають обладнання. Воно працюватиме у Дніпрі, Кам’янському, Апостолівській та Слобожанській об'єднаних громадах, селі Александропіль.

Наразі на Дніпропетровщині працюють 55 ЦНАПів – це найбільше в Україні. Найближчим часом такі Центри відкриють в Новоолександрівській та Грушівській об’єднаних громадах.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Марина  (19.09.17 07:57): ЦПАУ - это длинная очередь и шум-гам под кабинетами!Трудно сосредоточиться и заполнить необходимые документы в таких условиях. Кроме того сотрудник, государственный регистратор, придумывает сама еще какие-то справки. Захотелось ей, чтоб на прописку ребенка еще справку о составе семьи принесли. Это на Грушевского, 70. Чтоб прописать ребенка был потрачен целый день. Відповісти | З цитатою
Что  (18.09.17 18:17): Что ..??? Удобно???!!! Да в Белоруссии справку о составе семьи можно получить за 15! минут! (Раньше и у нас так было). А когда создали Быстро и Удобно - стало две недели?! Это покращення? Классное Удобно. Вот это статья... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті