Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 28 травня 2024
02:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криптолихоманка: як не помилитися з вибором крипто валюти

Криптолихоманка: як не помилитися з вибором крипто валюти

Стрімке зростання курсів криптовалют привертає до себе все більше уваги з боку інвесторів. Наприклад, найпопулярніша в світі криптовалютабіткойн з початку року додала майже 400%, а вартість лайткойна і ефіріума збільшилася за останній рік в середньому в 10 разів. Зрозуміло, таку прибутковість сьогодні не в силах запропонувати жоден банк і жоден інвестиційний фонд. Виникає питання: як інвестувати в криптовалюти і яку вибрати?

Для того щоб знайти відповідь на це часте питання, новачкові доведеться чимало потрудитися. Адже ринок криптовалют має велику кількість особливостей і підводних каменів. Почавши вивчення, інвестор обов'язково зіткнеться з цілим рядом дилем організаційного характеру: яку вибрати біржу для купівлі криптовалют, наскільки вона надійна, як на ній зареєструватися, де зберігати криптовалюту, якими криптогаманцями користуватися, де їх брати і т.д.

Для тих, у кого немає часу розбиратися в особливостях ринку криптовалют, але є бажання заробляти на його безмежному потенціалі, оптимальним рішенням стане купівля вже готового інвестиційного портфеля, що об'єднує найбільш перспективні криптоактиви. Одним з таких продуктів є портфель CryptACapital, який був розроблений і виведений на ринок міжнародним фінансовим брендом Альпарі і користується високим попитом у приватних інвесторів за простоту інвестування і можливість отримання хорошого прибутку.

CryptACapital - потрійна вигода від інвестицій

Як ми вже відзначали, підвищений інтерес до криптовалютпризводить до зростання їх курсів. При цьому вартість різних валют змінються нерівномірно, стрибками, в різні періоди часу - то одні вириваються вперед, то інші. Саме з урахуванням цих особливостей і був створений інвестиційний портфель CryptACapital, який включає в себе три найбільш ліквідні та популярні криптовалюти: біткойн, ефіріум і лайткоін. Затребуваність цих криптовалют є запорукою їх високої потенційної прибутковості.Таким чином, ключовою перевагою портфеля CryptACapital є його диверсифікація, що означає інвестування відразу в три валюти. Це дозволяє згладити коливання кожної з них і домогтися більш стійкого результату.

Іншою незаперечною перевагою криптопортфеля Альпарі є простота інвестування. Все що потрібно, це придбати частку в портфелі - токен, а далі лише відстежувати статистику доходів в «Особистому кабінеті» на сайті Альпарі. Інвестувати в портфель можна строком на один рік, при цьому передбачена можливість дострокового виходу шляхом продажу токенів.

Реальні можливості цифрової валюти

Крім цього криптопортфель вигідно відрізняється від традиційних способів інвестицій своєю прибутковістю. Наприклад, зростання вартості токена з 500 до 1000 одиниць буде означати 100% прибутку для тих, хто вчасно купив, а потім продав свою частку активів в портфелі. А в тому, що вартість токена за останнім часом значно зросла, можна переконатися, відвідавши відповідний розділ на сайті Альпарі.

Крімцього, постійнезростання інтересу до цифрових валют рано чи пізно призведе до дефіциту цього активу, а це робить криптовалютні портфелі найбільш перспективним інвестиційним інструментом. На даний момент вхід в CryptACapital максимально комфортний і становить всього $ 100. Однак ми рекомендуємо інвестувати понад $ 1000, так як такий рівень вкладень дозволить отримати більш значущі результати.

Таким чином, якщовисерйозно задумалися про можливість отримання заробітку на криптовалютах, то варто звернути свою увагу на цей інвестиційний продукт. З більш детальною інформацією про CryptACapital ви можете ознайомитися на сайті alpari.com.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (10)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  На вулиці Володимира Винниченка застосували нові підходи до якісної зміни вуличного середовища (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті