Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 06 июля 2024
09:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Пітон на вулицях нашого міста

Безкоштовний тераріум відкрився 30-го серпня прямо на подвір’ї біля дому номер 113-Б на проспекті Кірова. Щоправда, тигровий пітон розважав мешканців за власною ініціативою. Повзучу тварину знайшли діти десь опівдні. Не пройшло й хвилини, як за екзотичним гостем спостерігала майже вся вулиця. Не було лише хазяїна змія.

Триметровий пітон намагався відпочити в затишку, коли на нього натрапили діти. Малеча зовсім не злякалася. Юні змієлови разом з пенсіонерами почали з твариною знайомитися. Тепер за своє життя почав переживати вже пітон. Змій неодноразово пробував сховатися в кущах. Але про спокій не було й мови. Діти вирішили, що тварина неспроста приповзла саме в їхній двір, а тому буде тут жити. Діти обіцяли пітону його пестити, годувати та розказувати йому казки. Аби тільки він не втік. Навіть ім’я повзучому красеню вирішили дати.

Дорослі розважалися зі змієм не гірше дітей. Але жити пліч-о-пліч з пітоном так і не наважилися. Викликали міліцію, а ось правоохоронці довірили розбиратися з твариною лише спеціалістам зоопарку. Ігор Бойченко працює з повзучими гадами в тераріумі, але ловити змія в місті довелося вперше. Головний секрет – обмотати змію голову та тримати довгоміра відразу в трьох місцях, аби красень не зламався. Та й сила потрібна неабияка! Пітон не здавався, миттю розірвав наволочку, куди його намагалися запхнути. Але ковдру роздерти не зміг. Спеціалісти тераріуму кажуть, що ці тварини можуть бути дуже небезпечними. Але попри це екзотичні дива природи все частіше стають домашніми улюбленцями.

Автомобіль з полоненим вже прямував до зоопарку, коли з‘явився хазяїн змія. Саме з цієї квартири, що на першому поверсі, улюбленець втік. За п‘ять років він вперше вийшов на вулицю. Та й те випадково. Дитина хазяїна забула зачинити кватирку. Пітона звуть Василіса – прекрасна чи премудра на вибір. Хазяїн дива природи не міг отямитися від щастя. Каже, що його улюбленицю лише чудом не розірвали собаки. Також вона могла підхопити нежить, а це дуже небезпечно для її здоров‘я.

Хазяїн тварини від інтерв‘ю відмовився, але запевнив, що його лагідна улюблениця не може заподіяти ніякої шкоди. Не всі сусіди в цьому впевнені. Але деякі з них вже вважають пітона своїм другом. На жаль для багатьох, ще раз побачити Василісу їм навряд чи вдасться. Хазяїн тварини запевняє, що побудує для своєї красуні ще надійнішу фортецю. Тож повзучій леді доведеться лише згадувати, який бурхливий світ чекає на неї на волі.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (53)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (9)

•  Невдалий маневр через знеструмлення мережі: у Дніпрі зіткнулися трамваї №12 та №16 (9)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (8)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (6)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (5)

•  У Дніпрі виявили ще один старовинний паровоз! (5)

•  Тендер: У Новомосковську хочуть витратити десятки мільйонів гривень на заміну одного ЦНАПу двома новими (4)

•  На Дніпропетровщині до 15 років за ґратами засуджено правоохоронця, який «зливав» представнику фсб рф паролі для проходження блокпостів (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте