Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В спекотну погоду Придніпровська залізниця вживає додаткові заходи безпеки

В спекотну погоду Придніпровська залізниця вживає додаткові заходи безпеки

В умовах тривалої аномальної спеки придніпровські залізничники вживають додаткові заходи безпеки, щоб гарантувати стабільний рух поїздів та вберегти працівників (насамперед тих, які трудяться на відкритому повітрі) від негативного впливу високих температур.

Так, практично на всій протяжності магістралі стовпчик термометра не перший день тримається на позначці 38-40 градусів. Відповідно до високих температур нагрілися і рейки. Найвища температура (51 градус) спостерігається на станціях Дніпро, Кривий Ріг, Апостолове, Верховцеве та ін.

На залізниці встановлено постійний контроль за температурним режимом колій, порядком виконання ремонтно-колійних робіт, проводяться щоденні додаткові обходи та об’їзди колійної мережі.

Усі роботи із застосуванням техніки та гідравлічного інструменту, здатні ослабити стійкість рейко-шпальної решітки, тимчасово призупинено. Виявлені під час обходів дефекти усуваються невідкладно.

Залізничники працюють на відкритому повітрі тільки в головних уборах. Робітників забезпечено засобами надання першої допомоги при теплових чи сонячних ударах, а також достатньою кількістю питної води.

За потреби початок ремонтно-колійних та інших робіт переноситься на більш ранній час.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Местный житель  (05.08.17 22:18): Сегодня ехал с моря поездом Днепропетровск-Бердянск. Это просто пипец!!!Кондиционеры не работают, открытые окна и двери, половину пассажиров просквозило, дети кашляют, короче в украине сразу видно как о жителях заботятся. Відповісти | З цитатою
без комментариев  (05.08.17 15:09): Так, практически на всей протяженности магистрали столбик термометра не первый день держится на отметке 38-40 градусов. Соответственно до высоких температур нагрелись и рельсы. Самая высокая температура (51 градус) наблюдается на станциях Днепр, Кривой Рог, Апостолово, Верховцево и др.

На железной дороге установлен постоянный контроль за температурным режимом путей, порядком выполнения ремонтно-путевых работ, проводятся ежедневные дополнительные обходы и объезды путевой сети.

Все работы с применением техники и гидравлического инструмента, которые способны ослабить устойчивость рельсошпальной решетки, временно приостановлены. Обнаруженные во время обходов дефекты устраняются незамедлительно.

Железнодорожники работают на открытом воздухе только в головных уборах. Рабочие обеспечены средствами оказания первой помощи при тепловых или солнечных ударах, а также достаточным количеством питьевой воды.

При необходимости начало ремонтно-путевых и других работ переносится на более ран
Відповісти | З цитатою
прохожий  (05.08.17 02:13): А сколько стоит место в купэ при +40 в вагоне? Відповісти | З цитатою
Я  (04.08.17 23:45): Читать противно за эту приднепровку,как старая дева все молодится,а толку не будет Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті