Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У П'ятихатках капітально відремонтують очисні споруди

|«« «« »» »»|

Уперше за 40 років у П'ятихатках проведуть капітальний ремонт очисних споруд та каналізаційних мереж, які обслуговують майже 20 тисяч місцевих мешканців.

Реконструкція дозволить набагато краще очищувати стічні води та убезпечити навколишні водойми від забруднень. Про це розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«У 2017-му році на Дніпропетровщині реалізуємо близько двадцяти екологічних проектів. Природоохоронні ініціативи втілюємо в багатьох районах області - це, зокрема, розчищення річок та ліквідація підтоплень населених пунктів. Один з таких важливих екопроектів – реконструкція очисних споруд у П'ятихатках», - розповів Валентин Резніченко.

Очисні споруди П'ятихаток донедавна були в критичному стані - старі труби не справлялися з навантаженням, каналізація постійно забивалася брудом та іржею.

«У місті регулярно проривало каналізацію, по вулицях текла брудна вода з неприємним запахом. Повсякчас доводилося викликати « аварійку » та чистити систему водовідведення біля дому», - розповів місцевий мешканець Олексій Казначей.

Наразі ремонтники вже замінили більше двох кілометрів колекторної труби та оновили обладнання насосної станції П'ятихаток.

«Ми вже облаштували відстійники для води, найближчим часом приведемо до ладу мулові майданчики. Серед іншого, капремонт очисних споруд дасть можливість поліпшити стан навколишніх водойм, стоки стануть значно чистішими», - підкреслив керівник комунального підприємства П'ятихаток Олександр Карватський.

Завершити реконструкцію п'ятихатських очисних споруд планують до кінця року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (31.07.17 13:39): Интересно, а на улице Привокзальной (бывшая Петровского) хоть раз за 10 лет вода появиться или личный колодец - это предел мечтаний?! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті