Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
09:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Об’їзну дорогу навколо Дніпра мають добудувати наступного року

Об’їзну дорогу навколо Дніпра мають добудувати наступного року

На 2018-й планується профінансувати будівництво другої черги об’їзної дороги навколо Дніпра – семикілометрового  шляху від запорізького шосе до Південного мосту. Основна частина коштів надійде з Державного бюджету, повідомив під час робочої поїздки на Дніпропетровщину міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

 

 «Ми бачимо можливість фінансування подальшого будівництва об’їзної дороги. Щоб на це в Держбюджеті-2018 передбачити 400-450 мільйонів гривень, сподіваюся, знайдемо однодумців і в уряді, і в парламенті», – зазначив Володимир Омелян.   

 Для якнайскорішого завершення довгобуду свій внесок також мають зробити обласний і місцевий бюджети, наголосив міністр. Команді  Валентина Резніченка, яка завжди працює на результат, це по силах, переконаний Володимир Омелян.  

 «Дніпропетровщина – лідер за темпами будівництва доріг державного значення. Розраховуємо, що наступного року і в обласному бюджеті з’явиться окремий рядок фінансування другої черги об’їзної. Після будівництва зможемо розвантажити Дніпро від транзитного транспорту», – наголосив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.  

Крім доріг державного значення, на Дніпропетровщині капітально ремонтують комунальні шляхи. За два останніх роки в містах та селах області відновили більше 300 автомагістралей, у планах до кінця 2017-го – ще майже 160.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Настасья  (21.08.17 13:24): не достроят дорогу, слишком много денег ушло и рабочие вечно пили и метал выносили. еще в 13 сказали что это просто отмывание денег. люди, не будьте доверчивы. Відповісти | З цитатою
Андрей  (30.07.17 15:55): Почему и слова даже не сказано о участке , который начинается от Кайдакского моста? При Яныке обещали в 2016 ввести в эксплуатацию . Відповісти | З цитатою
Червонец  (28.07.17 14:12): А эстакада между Криворожским шоссе и Кайдацким мостом это какая очередь ? Еще при Вилкуле были построены опоры Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті