Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через спеку на Дніпропетровщині обмежили рух важких вантажівок

Через спеку на Дніпропетровщині обмежили рух важких вантажівок

Через сильну спеку на дорогах Дніпропетровщини знову діють обмеження руху вантажного транспорту. Як повідомили у департаменті ЖКГ та будівництва ДніпроОДА, таким чином автошляхи захищають від руйнувань.

«У спеку вантажівки найбільше псують дорожнє покриття. Вже за температури +28 градусів асфальт нагрівається до +50 та стає пластичним. Через це важкі машини легко його деформують», - пояснили в департаменті.

Обмеження стосуються вантажівок, важчих за 24 тонни. З 8:00 до 23:00 таким машинам заборонено рухатися дорогами області, якщо температура повітря перевищує 28 градусів. Водіїв про це сповіщають спеціальні знаки, а перечекати спеку вони можуть у спеціальних місцях для відстою вантажного транспорту.

Обмеження на проїзд діятимуть орієнтовно до середини вересня. На водіїв-порушників накладають штрафи, додали у департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (23.07.17 15:08): Идет ремонт дорог по всей области.
И снова никто не ставит весовые контрольные пункты.
Т.е., опять деньги выбрасываются на ветер.
Опять пройдет уборочная и дороги будут разбиты в хлам.
А добъют их осенние дожди и зимние холода.
Неужели так трудно перед ремонтом сначала установить весовой контрольный пункт, и только потом приступать к ремонту.
Чтобы все со сдаче отремонтированного участка дороги, сразу же начинал действовать контроль за массой грузовиков.
Такое впечатление, что кто-то заинтересован в ежегодном латании дыр на дорогах.
Відповісти | З цитатою
Люся  (21.07.17 22:51): ФИГНЯ всё это!!! Как ездили, так и ездят, причем круглосуточно! Ул.Гвардейская в Новокодацком районе уже просто "вздыхает" под колесами фур, которые там курсируют ПОСТОЯННО. Сделали дорогу несколько лет назад, но еще не дав остыть асфальту, пошли многотонные фуры. Дорога снова превратилась в ухабы, ямы. Обычная маршрутка утопает в этих выбоинах по самые дверцы. И главное, что НИКТО не следит за выполнением предписаний об ограничении проезда фурами в пределах городов в определенное время. Они курсируют и днем, и утром, и по ночам. Все это одна ГОВОРИЛЬНЯ, как и во всех других городских вопросах. Очень жаль, что мэр города только красивыми обещаниями кормит своих горожан... Відповісти | З цитатою
Urus  (21.07.17 18:38): Только что из межгорода - фуры как ездили, так и ездят. Им плевать Відповісти | З цитатою
Не понял  (21.07.17 17:15): Значит 24 тонны деформируют дорожное покрытие, а например 22 т. нет? Учитывая качество наших дорог (асфальта) то наверняка и 20 т. хватит. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті