Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі до відділень поліції доставлено 15 осіб, яких перевіряють на причетність до сутичок під час масових заходів

|«« «« »» »»|

9 травня в м. Дніпро відбулися масові заходи з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Під час проходження колони між представниками соціалістичної партії та активістами виникла сутичка.

Внаслідок конфлікту за медичною допомогою звернулося 6 поліцейських та 8 учасників масових заходів.

Причиною стало використання політичної символіки – стягів. Активісти вимагали прибрати стяги із колони. Окрім цього, під час проходження колони Опозиційного блоку виник ще один конфлікт.

Внаслідок вказаних подій було травмовано 14 осіб – 8 учасників заходу та 6 поліцейських, які здійснювали охорону порядку під час заходу. 4 особам медпрацівники надали допомогу на місці події, 4 постраждалих звернулися до лікарні. Двоє поліцейських звернулися до лікарні через ураження, отримані внаслідок розпилення сльозогінного газу.

У пунктах попереднього огляду, дислоковані в місці проведення біля Монументу Слави, поліцейські вилучили 4 пістолети – 3 травматичних та 1 газовий, 4 ножі, газовий балончик, шило, цвях, пилочку для нігтів та інші предмети. Юнака, який намагався пронести газовий балончик «Терен-4», було доставлено до відділення поліції для з’ясування всіх обставин.

До відділень поліції міста доставлено 15 осіб, яких перевіряють на причетність до сутичок під час масових заходів у Дніпрі.

За фактом хуліганських дій у Соборному відділенні поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Сильвестр  (13.05.17 17:22): Главное что власть нормально отреагировала на события 9 мая. Началась чистка ментов, аресты "титушек" Вилкула. Этого нельзя спускать на тормозах. Сегодня побили патриотов. Завтра- захватили ОГА и подняв "триколор" обьявили очередную "народную" (управляемую Москвой) республику. Давить ! Давить на корню. Відповісти | З цитатою
Ольга  (12.05.17 16:51): Надоела война. За мир Украины!Война народу не нужна. Она несёт только горе и разруху. Відповісти | З цитатою
сосед  (11.05.17 21:20): все будет как всегда,рыбалка на дискавери. поймали -показали - отпустили. Відповісти | З цитатою
нацистам=сіоністам  (11.05.17 11:34): і в Дніпрі.. і в Кривому Розі і в Кам'янському і інших містах ДНІПРОВСЬКОЇ області та ПРИЛЕГЛИХ областей фільтрують та відловлюють ґапоту та совково-крімінальну гидоту(а вони ж наівні ґадали що вже й заховалися...)...
І ДАЛІ БУДЕ
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ЗОРЯН И ШКИРЯК  (10.05.17 15:44): Дніпро. Вілкул - ***! Вчорашня вакханалія знахабнілоі ригівськоі тітушні просто так не пройде.
А сталося все тому, що тотальна безкарність "оппо" народжує вседозволеність сепаратиськоі нечисті!
Висновки відносно ганебних дій місцевих поліцейських зроблені.
Міністр МВС Арсен Аваков та керівник НП України Сергій Князєв відреагували миттєво.
Звільнено все керівництво ГУНП Дніпропетровської області. Розбір польотів триває. Ми наведемо там порядок. Більше вілкулівський шабаш в Дніпрі не пройде!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Дмитро Ярош  (10.05.17 15:39): Запевнення правоохоронців Дніпровщини, що "у них все під контролем" виявилися фікцією...
Знаю, що кадрові висновки вже зроблені. Але цього явно замало.
Повний розгром антидержавного бандугрупування "Опоблок", арешти "титушні" і головне, організаторів побєдобєсного кремлівського шабашу у Дніпрі, які сидять по офісах оопоблоку і дтеку, єдине, що може зупинити людський гнів. Ну, й не забути про сепарську мусорню в українській поліцейській формі...
Якщо ж влада і правоохоронці знову будуть, в умовах війни, толерувати антидержавну діяльність вілкулів і їм подібних - заговорить вулиця, а можливо, і стволи...
Не треба гратися з українцями! Один вже погрався і зараз далеко...
Дніпряни, не допустимо колорадо-ватного реваншу!
Дніпро було, є і буде Українським!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
сТупак  (10.05.17 15:19): титушки, которые принимали участие во вчерашних событиях, были поделены на две группы – с оранжевой меткой и без. По его словам, люди с метками – это полицейские в штатном, а без – просто парни спортивного телосложения. По разным подсчетам их было от 200 до 500, они приехали из Каменского, Кривого Рога и Краматорска. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Дядя  (10.05.17 13:09): Гадаю, більше всіх дістанеться тим двом "терористам", яких затримали з цвяхом і пилкою для нігтів... Сам проходив повз цього цирку ідіотів, з АТБ де купив одноразові станки для гоління, добре що не зайшов, бо напевно теж з такою "смєртєльной зброєй" затримали б. Відповісти | З цитатою
ПОБЕДА  (10.05.17 10:53): После предварительного изучения инцидентов в Днепре 9 мая с занимаемых должностей освобождены руководители полиции Днепра и Днепропетровской области, а также назначено служебное расследование и расследование по действию гражданских лиц. Об этом в Facebook написал министр внутренних дел Украины Арсен Аваков.
Он сообщил, что утром подписал приказ об освобождении от должности начальника Главного управления Нацполиции в Днепропетровской области Игоря Репешко, начальника городского управления полиции Днепра Андрея Бидыло и их заместителей по обеспечению общественной безопасности.
"Назначено служебное расследование о том, что произошло – для дальнейшего изучения действий полицейских. В Днепр направлена комиссия во главе с председателем ДВБ (Департамента внутренней безопасности. – "ГОРДОН") Нацполиции Ковалем", – сказано в сообщении.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Шилова  (10.05.17 09:53): По его словам, следствие работает над тем, чтобы установить организатора и источник финансирования "титушек". Также проводится расследование в отношении сотрудничества Нацполиции с "титушками".
_http://interfax.com.ua/news/general/420288.html И так ясно - опозиционный сброд и неспосредственно вилкул!!!
Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті