Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
04:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Великодні свята на Дніпропетровщині пройшли спокійно

Великодні свята на Дніпропетровщині пройшли спокійно

Під час проведення релігійних та масових заходів 15-17 квітня на Дніпропетровщині грубих порушень громадського порядку не допущено.

Про це під час брифінгу 18 квітня повідомив заступник начальника Головного управління НП в Дніпропетровській області Сергій Манза.

«На території області в 981 культовій споруді відбулися святкові богослужіння з нагоди святкування Великодня. Громадський порядок та публічну безпеку забезпечували близько двох тисяч правоохоронців. Грубих порушень громадського порядку під час проведення цих заходів поліцейські не допустили»,- наголосив Сергій Манза.

За словами заступника начальника Головного управління поліцейськими було складено 189 адміністративних протоколів. Зокрема, 9 протоколів за дрібне хуліганство, 13 за насилля в сім’ї, 62 за порушення антиалкогольного законодавства та 17 за паління у громадських місцях.

«На автошляхах області в період проведення святкових заходів додатково працювали автопатрулі безпеки дорожнього руху. Ними було виявлено 292 порушення правил дорожнього руху з яких 50 правопорушень, пов’язаних з управлінням транспортом в стані алкогольного сп’яніння»,- додав Сергій Манза.

Заступник начальника закликав мешканців до особистої безпеки вразі виявлення вибухонебезпечних предметів. Зокрема, під час святкування Великодня в Чечелівському районі Дніпра діти, які відпочивали з батьками на березі річки, знайшли гранату. Виїздом на місце правоохоронці встановили, що у пластиковому бутилі дійсно знаходиться граната з явними ознаками корозії. Виявлений предмет спеціалісти-вибухотехніки на безпечній відстані знешкодили.

«Попереду у нас ще поминальні дні, Радониця. Звертаюсь до всіх мешканців бути уважними та про всі випадки виявлення забутих кошиків, поклаж повідомляти поліцейським та не намагатися самостійно їх інспектувати. На кожному із кладовищ будуть працювати наші співробітники. Понад дві тисячі поліцейських будуть охороняти порядок та безпеку в місцях масового скупчення людей. За попередньою інформацією ми очікуємо, що в ці дні місця захоронення, а їх у нас 1915, відвідає понад півтора мільйони людей», - повідомив Сергій Манза.

Gorod.dp.ua на Facebook.


АРНИ  (18.04.17 19:13): А вчера возле Украины за что повязали неповинного человека ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті