
За перші два місяці 2017 року «фудмейкери» області реалізували продукції майже на 4 мільярди гривень. Місцевим виробникам вдалося збільшити обсяги виробництва харчових продуктів.
Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.
«Обласним виробникам харчових продуктів вдалося розширити ринки збуту. Вони реалізують свою продукцію як на Дніпропетровщині, так і в інших регіонах України. Плюс експортують товари за кордон. Це стимул до подальшого збільшення виробництва», - розповіли в аграрному управлінні ДніпроОДА.
У січні-лютому порівняно з минулорічним періодом на 15% зросло виробництво ковбас, на 10% - молока, на 7% - сирів, на 22% - борошна, на 9% - крупи, на 12% - безалкогольних напоїв.
Крім того удосконалюється система контролю безпечності харчових продуктів.
![]()  | 
            Gorod`ській дозор | 
![]()  | 
            Фоторепортажі та галереї | 
![]()  | 
            Відео | 
![]()  | 
           Інтерв`ю | 
![]()  | 
            Блоги | 
| Новини компаній | |
| Повідомити новину! | |
![]()  | 
            Погода | 
| Архів новин | |