За перші два місяці 2017 року «фудмейкери» області реалізували продукції майже на 4 мільярди гривень. Місцевим виробникам вдалося збільшити обсяги виробництва харчових продуктів.
Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку ДніпроОДА.
«Обласним виробникам харчових продуктів вдалося розширити ринки збуту. Вони реалізують свою продукцію як на Дніпропетровщині, так і в інших регіонах України. Плюс експортують товари за кордон. Це стимул до подальшого збільшення виробництва», - розповіли в аграрному управлінні ДніпроОДА.
У січні-лютому порівняно з минулорічним періодом на 15% зросло виробництво ковбас, на 10% - молока, на 7% - сирів, на 22% - борошна, на 9% - крупи, на 12% - безалкогольних напоїв.
Крім того удосконалюється система контролю безпечності харчових продуктів.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |