Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрилася надихаюча фотовиставка

У Дніпрі відкрилася надихаюча фотовиставка

Квіти, рослини, тварини та навіть пташка верхи на черепасі. Загалом – понад 70 світлин. В Дніпрі свою авторську виставку презентувала фотограф-любитель Ріта Соболь.

Побачити знімки, що надихають на прекрасне, можна в Центральній міській бібліотеці. Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА.

Бібліограф за професією, фотограф - за станом душі. Працівниця Центральної міської бібліотеки Дніпра Ріта Соболь вже 7 років захоплюється фотографією. Найкращі її знімки - на персональній виставці «Світ через об’єктив фотокамери».

«Я переїхала до Дніпра із Луганської області. Одна з найдорожчих для мене фотографій – ромашкове поле, яке вже стерла з лиця землі війна», - поділилася Ріта Соболь.

В експозиції – понад 70 знімків: квіти, рослини, тварини. Багато макрозйомки. За словами автора, це для того, щоб люди звернули увагу на деталі чудової природи, яких зазвичай не помічають.

«На виставці кадри, які змушують зупинитися та побачити прекрасне. Це буйство кольорів. Приходьте та надихайтеся», - запрошують в бібліотеці.

Переглянути світлини можна буде до кінця місяця. Центральна міська бібліотека знаходиться за адресою вул. Воскресенська, 23. Тел.: 056-740-38-75.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті