Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
09:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За місяць на Дніпропетровщині пройде Бузковий бал

|«« «« »» »»|

Волонтери та учасники АТО вже стали справжньою родиною. Другий місяць поспіль вони зустрічаються на танцювальному майданчику. Разом із професійними тренерами розучують повільний вальс та запальний ча-ча-ча. Все, аби гарно виступити на Бузковому балу. Він відбудеться вже 29 квітня.

«Команда ДніпроОДА продовжує танцювальну традицію. Перший бал провели напередодні Нового Року. Він неабияк захопив учасників АТО та волонтерів. Вони запропонували ідею з Бузковим балом - ми підтримали ініціативу. Цього разу окрім дніпрян до участі запросили і пари з районів. Вже приєдналися учасники з Кривого Рогу, Нікополя та Васильківки. Такі заходи не тільки фізично, але й морально зцілюють бійців, піднімають їхній дух», - зазначає голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Тетяна разом із чоловіком вже вдруге бере участь у танцювальному заході. Зараз активно репетирують у залі та слухають настанови хореографа.

«Вперше танцювали з чоловіком Ігорем напередодні Нового Року. До цього ні я, ні він танцями не займалися. Побачила оголошення про бал. Запропонувала чоловіку і він дуже швидко погодився. Після заходу були неймовірні емоції, тому ми дуже зраділи Бузковому балу. Зараз тренуємося і хочемо показати свою майстерність», - розповіла дружина учасника АТО Тетяна Кінах.

Поруч із Тетяною та Ігорем вчить па волонтер Віктор Тумарєв.

«Я теж раніше танцями не займався. Погодився, аби підтримати бійців АТО. Такі заходи для них – гарна реабілітація», - сказав Віктор.

Репетирують учасники 4 рази на тиждень. Планують показати два танці: вальс та ча-ча-ча. Опанувати рухи допомагають професійні тренери.

«Ми починали з елементарних рухів. Вже зараз учасники можуть гарно рухатися по колу. Для тих, хто раніше не займався танцями – це неймовірні результати. Я задоволена своїми учнями. Сподіваємося показати гарні танці на Бузковому балу», - поділилася враженнями хореограф Крістіна Сагайдак.

Бузковий бал відбудеться 29 квітня.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті