Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Придніпровську в рамках проекту «Народна філармонія» виступив Театр «КВН ДГУ»

|«« «« »» »»|

Цими вихідними в палаці культури «Енергетик», що в Придніпровську, виступив відомий Театр «КВН ДГУ» зі своєю програмою «Кабаре «Веселый ПесецЪ».

Вхід був безкоштовний. Актори жартували на актуальні теми: перейменування вулиць, кредити, економія, стосунки між чоловіками та жінками, недобросовісні депутати тощо.

«Торкаємося тем, що хвилюють нас і суспільство. Мешканцям Придніпровська показуємо те, що демонструємо глядачам не тільки в Дніпрі, а й в інших містах. Програма гостра, актуальна», – сказав режисер театру «КВН ДГУ» Євген Чепурняк.

На захід зібралося близько 300 мешканців житлового масиву різного віку, багато літніх людей. Від програми були в захваті, дехто навіть плакав від сміху. В кінці заходу зал аплодував акторам стоячи.

«В кризу хочеться якогось адреналіну і не дуже дорогого. Тому дякуємо організаторам. Ми знаємо Театр «КВН ДГУ» і їхню програму «Кабаре «Веселий ПесецЪ». Прийшли, щоб відволіктися від своїх проблем», – поділилася гостя концерту Ніна.

Виступ Театру «КВН ДГУ» у Придніпровську – це лише один з багатьох заходів, запланованих в рамках проекту «Народна філармонія», що є частиною програми Бориса Філатова «Культурна столиця».

«Ідея «Народної філармонії» в тому, щоб цікаві творчі колективи міста виступили у віддалених від центру клубах, будинках культури. Тому що в тих людей, які живуть на околицях, не завжди є можливість поїхати до центру міста, де зосереджене культурне життя», – зазначив керівник Художньої ради при міському голові та заслужений діяч мистецтв України Григорій Гельфер.

Розклад заходів проекту «Народна філармонія» на квітень:

- 1 квітня, 15:00 (Лоц-Кам'янський будинок культури) – Театр «КВН ДГУ» з програмою «Кабаре «Веселий ПесецЪ»;

- 2 квітня, 15:00 (культурно-дозвільний центр «Іскра») – вокально-хореографічний ансамбль «Юність Дніпра» з шоу «Дніпро – найкраще місто на Землі»;

- 8 квітня, 15:00 (культурно-дозвільний комплекс «Кайдацький») – філармонія ім. Когана з шоу «Радио-час»;

- 9 квітня, 15:00 (будинок культури «Енергетик») – Театр «КВН ДГУ»;

- 22 квітня, 15:00 (палац культури «Південний») – філармонія ім. Когана з шоу «Одесский дворик»;

- 29 квітня, 15:00 (Лоц-Кам'янський будинок культури) – камерний хор «Воскресіння» з Рівного з концертом хорової музики;

- 30 квітня, 15:00 (будинок культури селища Чаплі) – академічний український музично-драматичний театр ім. Шевченка з програмою «Світові мультхіти».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті