Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Які медалі завоювали велосипедисти Дніпропетровщини на міжнародних змаганнях зі спортивного туризму

Які медалі завоювали велосипедисти Дніпропетровщини на міжнародних змаганнях зі спортивного туризму

«Золото» та «срібло» здобули спортсмени Дніпропетровщини на Чемпіонаті світу зі спортивного туризму. Міжнародні змагання завершилися в Білорусі. Україну представляли понад 130 спортсменів, 25 з них – із Дніпропетровської області.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту ДніпроОДА.

У Мінську підбили підсумки Чемпіонату світу зі спортивного туризму-2017. Дві нагороди привезли додому спортсмени Дніпропетровщини.

Перше місце у велосипедному туризмі посів Михайло Товкач. Каже, це його перша світова медаль найвищого ґатунку. На другій сходинці п’єдесталу – Сергій Козінов.

Особливість змагань – особиста присутність спортсменів на чемпіонаті не вимагалася. Достатньо було надіслати звіт з фотографіями про туристичний похід. Найкращих обирали судді. У залік йшли подолана відстань, загальна висота та характер доріг.

«Ми представили на світові змагання звіт про велопробіг Кенією. У групі – четверо велосипедистів. Загалом подолали понад 900 кілометрів за 18 днів, – розказав переможець із Дніпра Михайло Товкач. – Похід – 5-ї категорії складності, шлях пролягав гірським ландшафтом. Цим маршрутом ніхто із велосипедистів до нас не проходив. Ми були першими».

У міжнародних змаганнях взяли участь майже 900 спортсменів з України, Молдови, Білорусії, Японії та Росії. Збірну під синьо-жовтим прапором презентували понад 130 спортсменів, 25 з них – із Дніпропетровської області.

На Дніпропетровщині 2022 людей займаються спортивним туризмом, їх готують 39 тренерів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


гребень  (14.03.17 22:00): опять шляпа( Відповісти | З цитатою
belchik  (14.03.17 15:45): Не умаляя достижений наших спортсменов-туристов, следует таки сказать, что это не Чемпионат мира (всего мира!), а Чемпионат международной федерации спортивного туризма, в которую входят всего лишь несколько стран бывшего Союза. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті