Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
02:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На кордоні любові

|«« «« »» »»|

26 лютого 2017 року у Центральній міській бібліотеці пройшла презентація літературної збірки «На кордоні любові».

До книги увійшли твори переможців та фіналістів третього Всеукраїнського конкурсу молодих авторів «Літературна надія Дніпра – 2015», організованого Дніпровською Центральною міською бібліотекою за сприяння управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради та інформаційної підтримки порталу gorod.dp.ua

Збірка «На кордоні любові» складається з трьох частин. Цього разу автори дивують читачів глибокими віршами, написаними у класичній та новаторській манері, захоплюють гостросюжетною фантастикою та психологічною прозою. Твори, що увійшли до збірки, були проілюстровані студентами Дніпропетровського театрально-художнього коледжу під керівництвом викладача Діани Самарської.

На заході виступили представники журі конкурсу «Літературна надія Дніпра – 2015», члени Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України, письменниці: Наталія Дев'ятко (голова конкурсу), Еліна Заржицька (дитяча письменниця, переможниця міжнародних і всеукраїнських конкурсів), Ольга Рєпіна (журналіст, психолог, літературний критик).

Із членом журі Світланою Талан (м. Сєвєродонецьк), тричі лауреатом Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», «Золотий письменник України», як і з переможницею в номінації «Проза» Елен Тен (м. Новоград-Волинський, Житомирська обл.) спілкування відбулося через Skype.

Загалом на презентації були присутні автори не лише з Дніпра, а й інших міст України, таких як: Кам'янське, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Хмельницький, Вінниця та ін. Присутні отримали примірники книги зі своїми роботами, а також мали нагоду сказати декілька слів про збірку і зачитати свої твори.

Кожна бібліотека Дніпра отримала екземпляри збірки «На кордоні любові», окрім того примірники надійдуть до тих обласних бібліотек України, звідки походять автори книги. Таким чином організатори конкурсу «Літературна надія Дніпра», що проходить раз на два роки , сподіваються донести творчі здобутки молодих літераторів до читачів України.

Як повідомили організатори, наступний конкурс «Літературна надія Дніпра-2017», розпочнеться вже навесні цього року. Дізнатись більше можна на сайті Центральної бібліотеки: http://www.library.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті