Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
06:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криворізький будинок-інтернат відзначив 50-річний ювілей

Рішенням обласної ради від 10 серпня 1954 року у м. Кривому Розі було створено дитячий будинок-інтернат. А днями цей заклад відзначав свій 50-річний ювілей. Сьогодні у будинку-інтернаті працює 176 співробітників. Як зазначила заступник голови обласної ради Алла Малая, яка від імені голови обласної ради Галини Булавки та депутатів облради взяла участь в урочистостях, в цьому медичному закладі немає місця людям, байдужим до приречених та обділених долею дитячих душ. Зусилля ж обласної ради направлені на покращення умов перебування дітей-інвалідів у цьому будинку. Заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення Олександр Соловей, виступаючи, підкреслив важливість ставлення персоналу до своїх обов’язків. Завдяки цьому територія і приміщення дитячого будинку завжди відремонтовані, охайні, тут панує домашній затишок. А середньорічна вартість харчування дітей щодня складає 9 гривень, оскільки воно п’ятиразове і безумовно повноцінне.

В будинку-інтернаті з 1995 року діє програма реабілітації дітей-інвалідів, хворих на церебральний параліч. На базі інтернату було створено міський центр ранньої дитячої реабілітації «Надія».

Колектив Криворізького дитячого будинку-інтернату багато років самовіддано здійснює догляд за своїми вихованцями, проводить курси оздоровлення, навчання та соціально-побутової реабілітації, яка сприяє відновленню фізичних та соціальних можливостей хворих дітей.

Наполеглива праця колективу під керівництвом директора будинку-інтернату Марії Пірковської, ніколи не залишалася поза увагою влади, і 50-річний ювілей закладу не став винятком. Цього дня керівництво області і міста вручили грамоти та подяки вихователям і подарунки маленьким пацієнтам.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте