Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
05:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські припинили діяльність трьох залів гральних автоматів

У Дніпрі поліцейські припинили діяльність трьох залів гральних автоматів

7 по 8 лютого поліцейські спільно з представниками громадськості провели санкціоновані обшуки у трьох залах гральних автоматів в Індустріальному районі.

Працівники патрульної поліції встановили, що на території Індустріального району здійснюють свою діяльність зали гральних автоматів по проспекту Миру, провулку Вільний та вулиці Березинській.

За вказаними адресами були проведені обшуки. В кожному ігровому залі під час проведення заходів знаходились відвідувачі. Під час обшуків поліцейські вилучили 10 гральних автоматів, 20 системних блоків та 20 моніторів. Також було встановлено адміністраторів ігрових закладів. Ними виявились 29-річний чоловік та жінки 27 та 25 років.

На даний час по вилученому обладнанню призначені комп’ютерно-технічні експертизи. Проводяться оперативні заходи зі встановлення підприємців, які є власниками гральних залів.

За даними фактами слідчими Індустріального відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). За вказаний злочин передбачено покарання у вигляді штрафу від 10 до 40 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Дід Панас  (08.02.17 23:49): У тому й то і справа, що "Національну лотарею" й "Спорт лото", яких лише на привокзальній плоші 4 салони наші поліціянти не бачать! Та щоб власники отих лотарей під землю провалились зі своїми автоматами! А поліцаї нехай і далі беруть на душу свою гріх! Відповісти | З цитатою
Саша  (08.02.17 19:22): Хлам поставили и показатель сделали. Відповісти | З цитатою
житель  (08.02.17 17:47): все залы с вывеской национальная лотерея, это такиеже залы игровых автоматов и об этом все знают, просто крыша у них хорошая, к сожалению их не трогают, а дергают мелочь. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті