Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Широківському районі реалізували більше 10 важливих інфраструктурних проектів

|«« «« »» »»|

Більше 11 кілометрів водопровідних мереж, 7 нових дитячих майданчиків, капітальний ремонт доріг – минулого року у Широківському районі встигли реалізувати з десяток проектів. Втілити їх у життя допомогла команда Валентина Резніченка.

«Ремонти доріг та водоводів, реконструкція шкіл та дитячих садків. Десятки інфраструктурних проектів реалізовано у 2016 році в районах Дніпропетровщини. Команда ДніпроОДА підтримує ініціативи місцевих громад та допомагає їх втілювати», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

У 2016 році в Широківському районі ввели в експлуатацію більше 11 кілометрів водопровідних мереж. Завдяки цьому мешканці сіл Гречані Поди, Розівка, Миролюбівка, Свистунове отримали якісну питну воду.

У селах Широка Дача, Інгулець, Новолатівка, Шестірня відремонтували дороги. Із новим асфальтовим покриттям і райцентр.

Ще один проект - вуличне освітлення. Його відновили в 4-х населених пунктах Широківського району.

«Піклуємося і про освітні та культурні об'єкти. У 2016-му році відремонтували школу, будинок культури, лікарню. На базі Карпівської СЗШ відкрили опорну школу. Тепер діти з віддалених районів мають змогу отримувати якісну освіту», - говорить голова Широківської РДА Сергій Ланчковський.

А діти Широківської школи №2 тепер займаються автомоделюванням. 2016-го у школі почав працювати гурток, який відвідують і хлопці, і дівчата.

На цьому район не зупиняється. У 2017-му планує реалізувати ще більше важливих проектів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті