Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Медичні заклади Дніпра отримали вже шостий гуманітарний транш препаратів

Медичні заклади Дніпра отримали вже шостий гуманітарний транш препаратів

6 грудня одному з дніпровських центрів медико-санітарної допомоги передали майже 5 тис. упаковок різнопрофільних препаратів на суму близько 400 тис. грн. Допомога надана в рамках ініціативи очільника Дніпра Бориса Філатова із забезпечення доступності ліків для містян.

Це вже шостий гуманітарний транш лікарських засобів для медзакладів міста за останні 8 місяців. Загальна вартість допомоги – майже 9 млн грн.

Благодійний вантаж, який передали сьогодні, це ліки виробництва провідної міжнародної фармацевтичної компанії «Міллі Хелскер Лтд».

«Це дуже важлива допомога. Особливо в той час, коли доступність ліків стала однією з основних проблем громадян. Ці препарати передбачені для диспансерних хворих, людей з груп соціального ризику. Багатьом необхідна така гуманітарна допомога. Тому медичні заклади міста підтримують ініціативу мера Бориса Філатова з доступності ліків», – зазначила начальник відділу департаменту охорони здоров’я міськради Тетяна Квітницька.

Центру первинної медико-санітарної допомоги № 5 ліки передав благодійний фонд «Фармварта». У найближчі кілька днів їх розподілять серед інших медичних закладів міста. Препарати мають широкий спектр застосування.

«Це ліки, призначені для стабілізації багатьох органів і систем людського організму. Вони необхідні для лікування системи травлення, алергії, усунення патологій шлунково-кишкового тракту. Це значний крок у забезпеченні доступності ліків для кожного мешканця Дніпра. Ми дякуємо мерії та особисто Борису Філатову. Це прогресивний метод допомоги», – сказав головний лікар центру Юрій Сапа.

Досвідчений медик також додав, що на прикладі свого закладу відчув збільшення фінансування і розширення можливостей для медичної галузі міста: «Просто зараз у нас прокладають швидкісний інтернет. Ми сподіваємося, що вже скоро буде електронний запис і ми подолаємо черги в лікарнях».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


мэр  (07.12.16 21:55): что значит "Помощь оказана в рамках инициативы главы Днепра Бориса Филатова по обеспечению доступности лекарств для горожан"... на сколько я знаю мэр и так должен обеспечивать больницы лекарством, а наш Филатов на этом еще и пиарится умудряется Відповісти | З цитатою
Крик  (07.12.16 14:42): а российскими новостями о коррупции, посланиях, сириях, Украина выпала из новостного потока. Сама Украина тоже не дает особо новостных поводов. А ведь совсем недавно губернатор Одессы был в новостях и лентах, строил дороги, боролся с "дагаварняками и мэждусабойчиками".

Одна из косвенных причин, по моему скромному мнению, почему на Украине случились майданы, и население знает, что такое гражданские свободы (спасибопутинузаэто), это разгон НТВ и миграция российских журналистов–вольнодумцев в Украину. Ведь что было лучшее на телевидении у нас, оказалось в телевизоре Украины. Телевизор — сила.

Саакашвили ушел с поста губернатора Одесской области, при этом порвав всякое взаимодействие с правительством Украины (ани всэ барыги). И тут произошло всё в лучших традициях — ему отрубили телевизор. То есть, ни Ганапольский, ни Кисилёв (нормальный), не зовут его в эфиры. Остался Саакашвили только фейсбук. Несмотря на бан от главного модератора, он возглавил "РУХ НОВЫХ СИЛ" с отделениями по все
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті