Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 21 вересня 2024
02:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровській міській раді нагородили дзюдоїстів – призерів Паралімпіади-2016

У Дніпровській міській раді нагородили дзюдоїстів – призерів Паралімпіади-2016

7 вересня заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко нагородив дзюдоїстів – призерів Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

«Левову долю медалей, які Україна отримала на Паралімпійських іграх, здобули саме наші дніпровські спортсмени. Вони підняли спортивний авторитет нашого міста на світовий рівень. І це звичайні хлопці, які займаються у звичайному залі. Вони кожного разу приїжджають на тренування на маршрутці. Але для людини, яка має волю і силу характеру, немає нічого недосяжного», – сказав Олександр Шикуленко.

Подяки від мера Бориса Філатова отримали спортсмени паралімпійської збірної з дзюдо Олександр Назаренко, Давид Хорава, Олександр Косинов, а також їхній тренер Анатолій Пирог.

«У хлопців був план – одна медаль на трьох, а вони зробили втричі більше. Це ті люди, з яких наші діти беруть приклад. Коли вони приходять до зали з цими медалями, у дітей та тренерів горять очі», – розповідає Анатолій Пирог.

Дніпровським спортсменам також вручили грошову винагороду від благодійного фонду «Солідарність» та медалі «За жертовність та любов до України» від єпископа Дніпровського і Криворізького Симеона.

Крім того, Олександр Шикуленко заявив, що вже у цьому році міська рада спільно з благодійним фондом «Солідарність» планує розпочати у місті будівництво нового комплексу для єдиноборств, який надасть дніпровським спортсменам можливість комфортно тренуватися та проводити змагання.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Стоик  (07.10.16 16:31): Футбольная команда <<Днепр>>, берите пример! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті