Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
12:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розпочалася акція «Читаймо разом!», присвячена Всеукраїнському дню бібліотек

У Дніпрі розпочалася акція «Читаймо разом!», присвячена Всеукраїнському дню бібліотек

30 вересня в лекційній залі Центральної міської бібліотеки Дніпра стартувала акція «Читаймо разом!», присвячена Всеукраїнському дню бібліотек. Її мета – популяризація читання серед молоді.

«Сьогоднішній захід – початок великої акції «Читаймо разом!», яка відбуватиметься в Дніпрі. Борис Філатов, мер нашого міста, багато читає. На своїй сторінці у Facebook він часто згадує, які книги є в його домашній бібліотеці, що він читає зараз. Ми вирішили раз на місяць на своїй сторінці у Facebook розповідати, які книги читають керівники міста», – зазначила виконувачка обов'язків директора Центральної міської бібліотеки Лариса Савран.

Гостями заходу стали відомі дніпряни – радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик та актор і постановник українського муніципального театру одного актора «Крик» Михайло Мельник. Юрій Голик продемонстрував учасникам заходу п'ять своїх улюблених книжок і зізнався, що за цей рік вже прочитав 52 книги.

Михайло Мельник поділився спогадами, як у дитинстві читав ночами і ховався від матері, яка забороняла йому не спати допізна. Майбутній актор полюбляв читати про пригоди Робінзона Крузо і оповідання Джека Лондона. Зараз зосередився на творах Марка Аврелія.

«Коли ти береш книгу, ти поринаєш в неймовірний світ. Книги шліфують людину, формують її. Це тривалий процес, в результаті якого людина стає такою, якою вона є», – каже Михайло Мельник.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті