Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
00:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На фестивалі «Джаз на Дніпрі», який відкриється у День міста, Джамала заспіває українською та кримськотатарською

На фестивалі «Джаз на Дніпрі», який відкриється у День міста, Джамала заспіває українською та кримськотатарською

10 вересня хедлайнери фестивалю «Джаз на Дніпрі» дали велику прес-конференцію в Дніпровській міській раді. Вони розповіли про програму, яка чекає на гостей заходу ввечері.

«Мені приємно, що джазових фестивалів в Україні стає все більше. І я дуже рада, що тепер є і «Джаз на Дніпрі». У мене є передчуття чогось грандіозного на сьогодні. Я виконуватиму пісні і українською, і кримськотатарською мовою. Взагалі про музику складно говорити, краще її послухати», – сказала співачка Джамала.

Крім переможниці «Євробачення-2016», з журналістами поспілкувалися джаз-музикант Сайрус Чеснат, композитор та музикант Андрій Кондаков, співачка Ірина Роділес, контрабасист Віктор Двоскін, саксофоніст Рік Маргітца, піаніст Венсан Буржекс, саксофоніст Денісс Пашкевич, басист Рікард Мальмстен, харпер Олів'є Кер Оріо, гітарист Пол Болленбек.

«Ми дуже хвилюємось і водночас дуже щасливі. Я впевнений, що протягом двох днів у нас в місті буде справжня та найкраща музика у світі – джаз у всіх його проявах», – зазначив позаштатний радник міського голови Дніпра, один з організаторів фестивалю Євген Гендін.

«Джаз на Дніпрі» не проводився в місті з 2001 року й до сьогодні. Учасники заходу –переважно дніпряни за походженням – подякували організаторам за відродження легендарного фестивалю.

«Я ще не грав, проте вже відчув, наскільки це серйозний фестиваль. Я здивований, що так швидко після всього того, що сталося в Україні, люди знайшли в собі сили зробити таку грандіозну справу», – сказав музикант і виходець з міста на Дніпрі Віктор Двоскін.

Нагадаємо, програма фестивалю «Джаз на Дніпрі» на Монастирському острові, спеціальним гостем якої буде Джамала, розпочнеться о 17:00.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті