Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Борис Філатов: До нового навчального року школярі Дніпра отримали 7 нових футбольних міні-полів

|«« «« »» »»|

1 вересня очільник Дніпра Борис Філатов особисто вручив директорам навчальних закладів символічні ключі від реконструйованих футбольних майданчиків. Міні-поля відновили в рамках програми міського голови «Дніпро – спортивна столиця».

Борис Філатов наголосив: далі в обладнанні тренувальних полів мерія співпрацюватиме з Міністерством молоді та спорту України.

Оновлені спортивні міні-поля з сучасним штучним покриттям стали справжнім подарунком для учнів шкіл № 65, 34, 28, 10, 100, 71 і 140. Проводити тренування тут тепер зручно й безпечно. Майданчики були запроектовані раніше, та втілити ці проекти вдалося лише нині.

«Для дітей, вчителів і батьків це важлива подія. Хочеться, щоб з урахуванням наших амбіцій і моєї програми «Дніпро – спортивна столиця» такі спортивні майданчики були в кожній школі. Що більше їх – то краще», – упевнений Борис Філатов.

До урочистого відкриття майданчиків діти готувалися ретельно. Після того, як символічну стрічку було перерізано, на міні-полях одразу розпочалися тренування. Показові виступи в різних школах влаштували дитячі та юнацькі команди з футболу, гімнастики та черлідингу. Право забити перший м'яч у нові футбольні ворота надали меру Дніпра Борису Філатову.

Очільник міста також зазначив, що це – перший етап розбудови пришкільних спортивних майданчиків. «Уже розроблено стандарт, відштовхуючись від того, скільки в школах дітей, які є, умовно кажучи, особливості віку та статі учнів. Нові спортивні майданчики, які ми будемо проектувати, будуватимуться за стандартами Міністерства молоді та спорту», – наголосив Борис Філатов.

Нагадаємо, що до кінця року в місті з'являться ще 10 футбольних міні-майданчиків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Дядя  (05.09.16 12:44): Нашій школі пощастило - відкрили новий стадіон. Але...щоб не пошкодити таке коштовне покриття дітям заборонили по ньому бігати і ходити у взутті. Відповісти | З цитатою
Стоик  (03.09.16 17:33): Жизнь в городе только налаживается. Убеждён будут и бассейны. Всему своё время. Відповісти | З цитатою
Лара  (02.09.16 12:56): Не сделал - плохо. Что-то сделал - вам опять не то.
Вы (те, которые в комментариях выражают недовольство) вечно будете недовольны чем-то. И что бы Филатов не сделал, обязательно найдете повод придраться. Такая ваша натура - ныть, лежа на диване.
Відповісти | З цитатою
П И Глумм  (02.09.16 10:21): Как говорил индийский философ Свами Вивекананда: «Революция - это время шудр».
("шудры" в Индии - это низшая каста).
Відповісти | З цитатою
!!!  (02.09.16 09:17): Вначале лучше бы проблемы с поборами везде решил а потом полями занялся бы... Відповісти | З цитатою
а  (01.09.16 16:43): На одном из них Борюська покрасил кусок штанги, помним. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті