Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад півтисячі дітей Дніпропетровщини поглиблять знання іноземної мови протягом липня

|«« «« »» »»|

Літні канікули у розпалі. Діти насолоджуються відпочинком не тільки вдома, а й у пришкільних таборах. У них практикують поглиблене вивчення іноземних мов. У липні протягом другої зміни удосконалять знання англійської, французької, німецької понад 500 школярів Дніпропетровщини. Вчителям допомагають волонтери.

Про це повідомили в департаменті освіти та науки Дніпропетровської ОДА.

«Тривають літні канікули. У школярів Дніпропетровщини є змога не тільки відпочити, а й підтягнути знання іноземної мови. Для цього достатньо завітати у пришкільний табір. При них діють мовні групи. Наразі в області – 81 пришкільний табір. У них оздоровлюється понад 4,5 тисячі дітей. Поглиблюють знання мов – більше 500. Не у всіх батьків є фінансова можливість відправити сина чи доньку за кордон в англомовне середовище. Сучасний відпочинок, поєднаний із навчанням, доступний поряд із домом», – зазначив начальник департаменту освіти та науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький.

Наразі англомовні групи діють на базі пришкільних таборів Вільногірська, Дніпра, Кам’янського, Жовтих Вод, Нікополя, Новомосковська, Покрова, Павлограда, Синельникового, Тернівки, П’ятихатського та Широківського районів.

У червні на англомовні табори перетворилися п’ять шкіл Дніпропетровщини. Навчальні заклади Дніпра, Жовтих Вод та Нікополя стали учасниками проекту «GoСamps», який проводила в Україні громадська організація Go Global за сприяння Міністерства освіти і науки. Головним завданням проекту було показати, що вивчення мов – це легко і просто.

Щоб ефективно організувати роботу мовних таборів, вчителів навчали міжнародні експерти. На тренінгах вони отримали методичні матеріали, програми та практичні поради.

У мовних таборах викладали іноземні волонтери. У колі закордонних наставників протягом місяця пройшли інтенсивний курс англійської майже 350 хлопців та дівчат області.

Діти відпочивали від стандартних шкільних уроків, а англійську вивчали, граючи і за сучасною методикою. Практикували іноземну під час вранішньої зарядки, спортивних ігор, квестів, майстер-класів.

Волонтери Єгипту, Туреччини та Мексики висловили бажання продовжити співпрацю з навчальними закладами області в наступному році.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті