Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нацрада з питань телерадіомовлення допомагатиме медійникам Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

Ліцензії, кодування, частоти мовлення. Про «закулісну кухню» медіа Дніпропетровщини сьогодні говорили в ОДА. Як вирішити технічні та юридичні проблеми розповідаНацрада з питань телерадіомовлення допомагатиме медійникам Дніпропетровщинило керівництво Нацради з питань телерадіомовлення.

Медійників Дніпропетровщини запевнили: Нацрада завжди готова до співпраці, лише звертайтеся.

Дніпропетровщина в трійці лідерів України за кількістю телерадіоорганізацій. В області працює понад півтори сотні мовників. Їх будні – не лише цікаві програми, а й вирішення технічних та юридичних питань. Вони залишаються за кадром, проте важливі для стабільної роботи в медіапросторі України.

«У всіх телерадіокомпаній України спільні проблеми. Вони стосуються правового договору, заміни ліцензій, відсутності частот, дрібніших питань, які з Києва не побачиш. Ми приїхали до Дніпра, щоб зрозуміти, в чому можемо допомогти та порадити. Двері Національної ради завжди відкриті», - наголосив голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко.

За професіоналізм та розбудову інформаційного простору представники медіа Дніпропетровщини отримали відзнаки Нацради.

«Дніпропетровська область – унікальна для медійників тим, що її очільник добре знається на процесах ЗМІ. Він працював у медіа-сфері. Перевага в тому, що він знає всю підноготну і може допомогти», - додав Юрій Артеменко.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення – наглядовий та регуляційний держорган. Вона розробляє пропозиції щодо вдосконалення законодавства у сфері медіа, контролює його дотримання, приймає рішення про створення та розвиток каналів мовлення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Самара  (10.07.16 17:47): Л.учше бы было если бы этот комитет ни куда не лез. У нас что-не могут справиться сами? Особенно если туда будет вмешиваться такой деятель как Сюмар. Відповісти | З цитатою
Днепр  (08.07.16 23:12): А где Вы видали Днепропетровщину? Эти писуняки (бовдуры) так лихо наливают в свою статейку. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті