Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
21:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З 1 червня у місті стартує перша зміна роботи пришкільних таборів

З 1 червня у місті стартує перша зміна роботи пришкільних таборів

По закінченню навчального року традиційно розпочинають роботу табори на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста.

Цього літа таких таборів буде 160 (у 2015 році – 156), у яких до відпочинку планується залучити 10 тисяч 445 дітей шкільного віку. У минулому році у таких пришкільних таборах відпочило 10 тисяч 182 дитини.

Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики міської ради.

Із загальної кількості дітей, відпочинком у пришкільних таборах планується охопити 4 тисячі 219 дітей з числа обдарованих та талановитих і тих, що потребують соціальної уваги та підтримки. Загалом збільшення контингенту дітей у пришкільних таборах свідчить про зростання попиту в місті на такий вид організації літнього відпочинку та дозвілля дітей під час канікул, зазначають у департаменті.

Також цим літом планується організувати роботу 197 мовних груп на базі дитячих пристосованих таборів з денним перебуванням, які функціонуватимуть при загальноосвітніх навчальних закладах, до яких буде залучено 3 тисячі 715 дітей.

Пришкільні табори працюватимуть у три зміни тривалістю 15 днів. Найпопулярнішою традиційно є перша зміна, яка розпочнеться з 1 червня. Зокрема, у першу зміну працюватимуть 129 таборів, у яких відпочиватимуть 8 тисяч 755 дітей.

Під час другої зміни буде організовано роботу 28 таборів (1 тисяча 545 дітей) і у третю – 3 табори (155 дітей), які працюватимуть у Новокодацькому, Самарському та Чечелівському районах.

Для дітей у пристосованих шкільних таборах буде організовано триразове харчування. Діти максимально будуть залучені до відвідування музеїв, театрів, участі в екскурсіях, до занять у гуртках, масових заходах тощо, додають у департаменті.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті