Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
13:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську відкрито молодіжну бібліотеку

|«« «« »» »»|

Сьогодні молодіжну бібліотеку, що на вул. Шнеєрсона, 5-в ( вул. Мініна) урочисто відкрили після реконструкції. Бібліотеку-філіал №34 повністю оновили, осучаснили і відкрили нові зали.

Привітала колектив бібліотеки і перших відвідувачів заступник міського голови Олена Молошна.

«Починаємо нову філософію в рамках проекту міського голови Бориса Філатова – «Культурна столиця». Як бачимо, ця бібліотека - приклад надання читачам сучасних послуг в комфортних умовах. Сюди можуть приходити мешканці різного віку. Цю молодіжну бібліотеку можна назвати пілотним проектом і міська влада планує відкривати подібні бібліотеки-філіали і в інших районах міста в рамках проекту «Місто без окраїн». Вітаю з відкриттям оновленої бібліотеки і бажаю всім плідно проводити тут час», - зазначила Олена Молошна.

За словами завідуючої бібліотеки-філіалу №34 Олени Тараненко, заклад працює з 1985 року, а після реконструкції та оновлення бібліотека працює за принципово новим підходом з урахуванням сучасних інформаційних технологій.

«Якщо раніше мали лише два зали – це читальний та абонемент, то зараз облаштували ще два – для проведення різних лекцій, семінарів, майстер-класів, тренінгів, різних обговорень, а також з’явилася комп’ютерна зона. До речі, з травня починаємо набір на комп’ютерні курси. Родзинкою нашої бібліотеки є дитячий острівець «Мадагаскар», де малеча може почитати різну дитячу літературу, подивитися мультфільми, кіно», - додала Олена Тараненко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Sun  (23.04.16 23:34): Неск.лет назад отнесла сюда 3-4 тур.рюкзака своих детских книжек. А до меня папа принес многолетние выпуски журнала Литературная газета 70-80-90 гг.
Была там с месяц назад, уже после ремонта. Книжек было по стенам чайной ложкой. Своих не увидела, может по домам-людям разошлись, а может и выбросили.
Ну что же. Лишь бы в радость.
Відповісти | З цитатою
Ксения Грот  (23.04.16 17:47): К сожалению, на торжественное открытие мне не удалось попасть. Пару раз была в этой библиотеке до реконструкции - в принципе, осталась довольна. Сейчас после таких перемен очень надеюсь, что перейду в ряд постоянных посетителей, уже с подрастающим ребенком)) Відповісти | З цитатою
тоже читатель  (23.04.16 08:42): Обычная библиотека, ничего из ряда вон выходящего. Відповісти | З цитатою
Светлана  (22.04.16 23:40): Была сегодня на открытии молодежной библиотеки))) Заведение - просто супер, уютно, комфортно, много современных услуг, живой уголок с шиншиллой, приятный коллектив центра, которому хочу пожелать: ,,- Ребята, так держать!!! Молодчинки!!!))) Відповісти | З цитатою
читатель  (22.04.16 23:26): люблю ходить в эту библиотеку, ее заведующая просто огромная умничка, столько усилий приложила для развития этого центра, советую всем посетить Відповісти | З цитатою
София Браславец  (22.04.16 22:00): Я сегодня была на открытии этой библиотеки ну что я могу сказать 😶ну вроде бы всё отлично Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті