Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Треба підготувати заходи до роковин Чорнобильської трагедії, щоб вони пройшли на найвищому рівні», – Світлана Єпіфанцева

«Треба підготувати заходи до роковин Чорнобильської трагедії, щоб вони пройшли на найвищому рівні», – Світлана Єпіфанцева
Треба підготувати заходи до роковин Чорнобильської трагедії, щоб вони пройшли на найвищому рівні.

Таке доручення заступник міського голови Світлана Єпіфанцева надала керівникам профільних управлінь та департаментів міської ради.

Вона зазначила, що злагоджена робота всіх організаторів заходу допоможе зробити все якнайкраще. А ще треба зробити так, аби ні одна людина, яка приборкувала «мирний атом» та постраждала від наслідків вибуху на Чорнобильській АЕС не залишилася поза увагою міської влади.

До 30- х роковин Чорнобильської трагедії, ввечері 25 квітня біля пам’ятника «Чорнобильський дзвін», що у сквері Героїв, відбудеться традиційна акція «Запали свічку».

26 квітня у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відбудеться панахида за загиблими та померлими внаслідок Чорнобильської катастрофи. Після цього хресним ходом усі учасники рушать до пам’ятника «Чорнобильський дзвін», де відбудеться церемонія покладання квітів.

Окрім того, цього дня у театрі опери та балету буде проведено обласний захід для чорнобильців».

Загалом в рамках відзначення 30-х роковин аварії на Чорнобильській АЕС у бібліотеках та музеях міста будуть проведені тематичні виставки, фотовиставки, літературно-мистецькі вечори, а у школах – тематичні уроки.

Під час наради присутні також отримали завдання щодо підготовки до святкування 9 травня. Заступник міського голови зазначила, що головна увага приділятиметься визволителям та ветеранам війни, яких, нажаль, залишилося дуже мало.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті