Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На розвиток Дніпропетровщини передбачено майже 1,9 мільярдів гривень

На розвиток Дніпропетровщини передбачено майже 1,9 мільярдів гривень
Більше доріг, водоводів та навчально-виховних комплексів. Цьогоріч понад 420 млн. грн. обласних коштів додатково спрямують на інфраструктуру Дніпропетровщини. Таке рішення ухвалили на останній сесії облради. Загалом на розвиток області у 2016-му передбачили майже 1,9 млрд. грн. – вдвічі більше, ніж роком раніше.

Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«Дніпропетровщина минулого року першою в Україні прийняла обласний бюджет-2016. На ремонт шкіл, водогонів, доріг передбачили рекордну суму – майже 1,5 млрд. грн. Після останньої сесії облради ця сума зросла більш ніж на 420 млн. грн. Це дозволить нам збудувати та реконструювати ще більше важливих інфраструктурних об’єктів області», - зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Додатково в обласному бюджеті передбачили понад 100 млн. грн. на ремонт доріг. 189 млн. грн. – на будівництво водогонів, понад 75 млн. грн. – на реконструкцію шкіл та навчально-виховних комплексів, 13 млн. грн. – на ремонт лікарень тощо.

Загалом на розвиток регіону цьогоріч заплановано майже 1,9 млрд. грн. Це вдвічі більше, ніж торік. 25 березня депутати облради більшістю голосів підтримали внесення змін до обласного бюджету, прийнятого 4 грудня 2015 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Lenin  (30.03.16 00:10): Огого. Воры всех стран объединяйтесь! Відповісти | З цитатою
Т.Г.Шэвцюра  (29.03.16 17:32): Дайте детям в школу-садик на питание.. надобно б в рацион рафинаду, а не парафину.. Відповісти | З цитатою
Реально  (29.03.16 13:40): А говорят для метро денег нет. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті