Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Власники МАФів-порушників схаменулися і почали допомагати з демонтажем, - Дмитро Терент’єв

|«« «« »» »»|

Боротьба з незаконними кіосками у Дніпропетровську продовжується. Зранку в суботу роботи провели на вул. Боброва, 21. Тутешні тротуари звільнили від 9 незаконних кіосків. З них 7 споруд звідси забрали самі власники.

«Підприємці, які раніше ставили свої тимчасові споруди, а тепер сприяють проведенню нормального демонтажу, лише виграють від цього. Адже зможуть повернути свої споруди зі штрафмайданчику цілими і не ушкодженими», - повідомив в.о. начальника департаменту споживчого ринку та сфери послуг міськради Дмитро Терент’єв.

Він подякував власникам кіосків за їхній прояв свідомості та допомогу в організації демонтажу незаконних споруд. Тим, хто намагається перешкоджати знесенню, Терент’єв нагадує – у мерії налаштовані рішуче і на поступки не підуть.

За демонтажем пильно стежили жителі будинків біля Слов’янського ринку. Місцеві голови об’єднань співвласників баготоповерхівок і ініціативних груп розповідають – з засиллям несанкціонованих кіосків намагалися боротися давно. Проте зусилля були марними, адже підприємці залишалися байдужими до прохань громади. Рішучих дій від влади ініціативні дніпропетровці тут чекали роками. І весь цей час люди потерпали від сміття з кіосків із їжею та «наливайок».

«Сьогодні ми бачимо – дійсно влада народу. Це відчувається. Борис Альбертович – та людина, яка створює навколо себе команду, що дійсно готова працювати. Дякуючи тому, що в наше місто якимось дивовижним чином прийшов господар, він по-хазяйськи поставився до цієї території. Ми не проти бізнесу, та не в тій формі, як він є зараз. Усе це має бути внесено до плану, бути більш організованим» - упевнена представниця місцевого органу самоорганізації населення Тетяна.

Представниця ініціативної групи мешканців будинку по вул. Карла Маркса, 125 Людмила розповідає, як намагалася самостійно дізнатися – чи мають кіоски на її вулиці право здійснювати торгівлю. Та всі її вимоги до працівників ларьків показати бодай якісь документи чи санітарні книжки так і не були почуті. Жінка каже, що і без того реальний стан справ у кіосках був очевидний.

«Коли в кіоску, який торгує продуктами, немає де вимити руки або в кіоску з шаурмою стоїть брудний таз з водою, то ви мене вибачте, яка ж тут може бути законність. Я сподіваюся, що місто буде очищене», - наголошує Людмила.

Нагадаємо, що у списку примусового демонтажу, який розпочали 11 лютого, залишається ще 41 незаконний кіоск.

Gorod.dp.ua на Facebook.


сосед  (20.07.18 17:07): гражданин краснов когда возле децкой плошядки где вы устраивате праздники для деток а рядом на остановке маф торгует пивом и сигаретами ул малиновского 54 солнечный масив если вам всеравно может филатов разберется есть каки ето нормы некрасиво Відповісти | З цитатою
Ирина  (20.02.16 12:07): На ул. Киевская 89 а стоит магазин без документов в метре от трассы , самогоном торгуют , а потом водитель виноват , когда человек пьяный под машину кидается. Відповісти | З цитатою
36,9  (15.02.16 09:07): а когда будут ПИВНЫЕ МАФы сносить??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
горожанин  (14.02.16 20:33): Уважаемые чиновники! Не забудьте про ж/м Победа 5 и 6 на бульваре Славы МАФов без документов море и "крыша" у них серъёзная. ))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепропетровец  (14.02.16 16:54): Займитесь пожалуйста Фрунзенским. ЗАСИЛЬЕ мафов просто жесть!!! ПОМОГИТЕ пожалуйста! С начала 2016 их число сильно увеличилось, подключены к электроэнергии через другие киоски, незаконно. Расположены также с нарушениями! Відповісти | З цитатою
Важный  (14.02.16 09:27): А почему так мало МАФов? 41 шт, да у нас тысячи по городу. А вообще и те демонтированные походу не штраф площадку едут, а по спальникам. У нас на районе за неделю штуки 4 новых появилось. Відповісти | З цитатою
Петро  (14.02.16 08:19): Уважаемые власти! Скорее доберитесь до НОВОКРЫМСКОЙ!!! Відповісти | З цитатою
Иванович  (14.02.16 07:43): А раньше возле ЦУМа базар был. И несколько лет был. Да уж было ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Гость  (13.02.16 19:08): А на западный собираются? Тут с киосками вообще жесть. Відповісти | З цитатою
Чипполино2016  (13.02.16 17:51): Ваша милость, – взмолился предприниматель Тыква, – уверяю вас, что у меня есть разрешение установление ларька! Мне его дал когда-то сам экс – глава города.

- Документы твои - туалетная бумага. Экс-глава города умер тридцать лет тому назад – мир его праху! – а теперь земля в городе принадлежит принцу Лимону. Поэтому убирайся отсюда вон без всяких разговоров! Остальное тебе разъяснит адвокат… Эй, грузите ларек на тачку. Живо! Что же ты мешкаешь кавказский Перец. «Активисты» Лимончики погрузили ларек на тачку и увезли под охрану пса Мостино.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті