Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 25 травня 2024
18:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Електронні колективні звернення - нова форма спілкування з керівництвом Дніпропетровщини

Електронні колективні звернення - нова форма спілкування з керівництвом Дніпропетровщини
Президент України ще влітку підписав закон про електронні петиції. Відтепер звернення кожного українця може потрапити на стіл вищої влади. Дніпропетровщина зробила свій сайт для колективних звернень. Причому не важливо, скільки голосів набере такий електронний лист - його все одно розгляне очільник області.

Про це на презентації нового порталу розповів радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик.

«Голова ОДА Валентин Резніченко чітко розуміє важливість спілкування з мешканцями області, - зазначив Юрій Голик. - Тому у нас є контакт-центр і гаряча лінія губернатора. Сам керівник Дніпропетровщини щонайменш 8-10 разів на місяць проводить прийоми громадян, за законом - повинен всього чотири. Щоб людям стало ще простіше ділитися з нами пропозиціями, Валентин Резніченко поставив завдання створити сайт колективних звернень».

Так і з'явився портал e-petition.dp.gov.ua. Його запустили сьогодні, і вже є перші 5 листів-пропозицій. Серед них, наприклад: «Заснувати шкільні екскурсії в ОДА». «Ну, це зробити легко», - посміхнувся радник. Він підкреслив - колективним зверненням до Дніпропетровської ОДА достатньо всього двох голосів підтримки: «Його розгляне спеціальна комісія, до якої входить сам керівник області, його заступники та голови деяких управлінь ОДА».

Щоб скористатися ресурсом, достатньо зареєструватися на порталі e-petition.dp.gov.ua і натиснути на кнопку «Створити звернення». Зручна і зрозуміла форма зворотного зв'язку не викличе зайвих питань. Заповнивши поля, потрібно натиснути «Створити». Після цього звернення перевірять модератори. Якщо в ньому немає нецензурних слів або, наприклад, екстремістських закликів - воно відправляється на сайт. Усі звернення потрапляють на розгляд комісії.

«Для керівництва області це ще один канал зворотного зв'язку. Ми хочемо і повинні знати, що важливо для наших мешканців і що ми можемо для них зробити», - зазначив керівник Дніпропетровщини Валентин Резніченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


senya  (20.06.16 19:59): Мое мнение - Однозначно мошенники. Я общался с Ярославом 20.06.2016, 12-квартал. По моей просьбе, он оставил номера мобильных телефонов на куске чека, которые они предлагают за оплату 100 грн. На чеке стоит живая, скорее всего, поддельная печать частного предпринимателя "Лахно Ярослав Юрійович" зарегистрированного в Донецкой обл. г. Макеевка.
Пробил по интернету ИНН указанный на печати - результат получился интересный. Номер оказался маской номеров телефонов Российской Федерации. Сайтa Sigrand.com.ua в интернете не существует.
Звоните в полицию при встрече с ними.
Відповісти | З цитатою
piligrim  (02.02.16 10:49): только что пришли "люди", представились компанией "СИГРАНД", директор Ангелов Александр Викторович, адрес: Соборная Площадь д. №8 - поисковики не находят такой фирмы, на сайте тоже нет данных, ОЧЕНЬ ХОЧЕТСЯ УЗНАТЬ КТО ЭТО, с их слов ПРЕДСТАВИТЕЛИ "ОСМД", мы БУДЕМ ОБСЛУЖИВАТЬ ВАШ ДОМ... если кому известно что это за представители напишите пожалуйста... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (6)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (6)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті