Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Значних порушень виборчого процесу на Дніпропетровщині не зафіксовано

Значних порушень виборчого процесу на Дніпропетровщині не зафіксовано
Всі виборчі дільниці Дніпропетровщини працюють. Наразі порушень, які могли б вплинути на виборчий процес, не зафіксовано.

Про це повідомили заступник начальника управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації Тетяна Романовська та заступник начальника управління громадської безпеки ГУМВС України в області Сергій Мороз під час прес-конференції.

Лише 7 звернень з виборчих дільниць до міліції зафіксовано на Дніпропетровщині. За словами Тетяни Романовської, це незначні порушення. «Наприклад, людина прийшла у стані алкогольного сп’яніння, неадекватно себе поводила. Зрозуміло, що потрібна була допомога міліціонера. По кожному факту проводиться перевірка», - наголосила Тетяна Романовська.

Сьогодні громадський порядок охороняє майже весь особовий склад міліції, розповів Сергій Мороз. Міліціонери знаходяться не в самих приміщеннях для голосування, а поруч. Якщо хтось скоїть правопорушення, правоохоронців запросить голова комісії, його заступник або секретар. Це передбачено законом про місцеві вибори.

«Організовувати голосування, забезпечувати його таємність, порядок на дільниці – обов’язок дільничних виборчих комісій. Силовики охороняють громадський порядок. Міліція поза політикою», - зазначив представник правоохоронців.

Вартують правопорядок на Дніпропетровщині також рятувальники, курсанти університету внутрішніх справ та представники громадських формувань. Всього до роботи стали більше 8 тисяч силовиків.

«Дніпропетровська область завжди активно брала участь у виборах. Мешканці регіону розуміють відповідальність. Сподіваюсь, день голосування ми закінчимо без резонансних правопорушень», - додала Тетяна Романовська.

Gorod.dp.ua на Facebook.


koshara  (25.10.15 21:29): Ну да, не зафиксировано. А как же чёрный пиар (против Вилкула), который появился вчера и сегодня? Відповісти | З цитатою
Жорж Милославский  (25.10.15 16:56): Первый нарушитель избирательного процесса-городской сайт! Скрытой и открытой агитации на каждой странице! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті