Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Cиловики Дніпропетровщини переведені у посилений режим роботи

Cиловики Дніпропетровщини переведені у посилений режим роботи
На Дніпропетровщину почали завозити виборчі бюлетені. Для того, щоб не допустити можливих провокацій, силові структури області переведені на посилений режим роботи.

Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації.

Охоронятимуть безпеку та спокій під час виборчого процесу понад 6 тисяч правоохоронців.

Всі виборчі дільниці вже обстежені та приймають бюлетені. На кожній з них чергуватимуть цілодобово по 2 силовики. На вахту вони заступають одразу після доставки бюлетенів.

«Вибори на Дніпропетровщині повинні пройти безпечно та без провокацій. Таке завдання поставив очільник регіону Валентин Резніченко. Всі силовики перейшли на посилений режим роботи, їм допомагатимуть рятувальники та члени громадських формувань», - наголошує начальник управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи облдержадміністрації Ірина Федорчук.

У день виборів разом з правоохоронцями стануть до роботи 1,5 тисячі рятувальників та понад 200 членів громадських формувань.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


работал там  (16.10.15 17:56): новая полиция? и шо? без коррупции? бензин выдают ток тем кто раньше в гаи не работал...КРУ вы де? проверьте путевые листы у новой полиции,это наши отчисления!!! пан Тымко руководил в ГАИ инспекторами а теперь патрульными...он сдал все нормативы? а физ.подготовку? а псих.подготовку? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті