Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олег Прошак став стипендіатом Дніпропетровщини

Олег Прошак став стипендіатом Дніпропетровщини
Голова облдержадміністрації Валентин Резніченко призначив обласну стипендію Олегу Прошаку. Дніпропетровський спортсмен вперше за 21 рік став чемпіоном Європи з важкої атлетики. Розмір стипендії складатиме близько 15 тис грн, які будуть виділені з обласного бюджету.

Валентин Резніченко також вручив чемпіону та його тренеру Миколі Прядці відзнаки голови облдержадміністрації – нагрудні знаки «За розвиток регіону».

«Це великий внесок у розвиток і регіону, і країни. Я бажаю Вам успіхів у спорті та у житті в цілому. Впевнений, на спортивній арені ще не раз звучатиме ваше ім'я як переможця. А влада сприятиме тому, щоб у спортсменів були гідні умови для підготовки», - сказав Валентин Резніченко.

«Я задоволений своїм виступом. Але розслаблятися рано – попереду чемпіонат світу в США та Олімпіада-2016 у Бразилії», - сказав Олег Прошак.

Нагадаємо, Олег Прошак здобув золото у найважчій категорії – понад 105 кг. В ажкоатлет заробив « малу » бронзу у ривку з результатом 200 кг, « мале » золото у поштовху, здолавши 235 кг, та отримав золоту медаль в сумі з результатом у 435 кг.

Востаннє золото на чемпіонаті Європи спортсмени області завойовували в 1994 році, тоді у ваговій категорії 82 кг його здобув Вадим Бажан. Загалом важкою атлетикою в області займається 1829 людей, в тому числі 878 в дитячо-юнацьких спортивних школах. З ними працює 83 фахівця. До складу збірної команди України входить 3 спортсмени.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Синяя птица  (21.04.15 14:06): Интересно,- как кони смотрят на свиней.. о чём думают? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті