Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 19 травня 2024
19:21

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


25 серпня 2023, 15:06

Національно-патріотичне виховання суб'єктів пробації у Самарському районному відділі з питань пробації.

Самарський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області спільно з працівником відділу Дніпровського міського центру соціальних служб у Самарському районі проведено захід з національно-патріотичного виховання із залученням суб'єктів, які перебувають на обліку Самарського районного відділу з питань пробації.
Патріотичне виховання – складова національного виховання, головною метою якого є становлення самодостатнього громадянина-патріота України, гуманіста і демократа, готового до виконання громадянських і конституційних обов’язків, до успадкування духовних і культурних надбань українського народу, досягнення високої культури взаємин. Воно сприяє єднанню українського народу, зміцненню соціально-економічних, духовних, культурних основ розвитку українського суспільства і держави. Мета патріотичного виховання: утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України; виховання поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки, усвідомлення взаємозв’язку між індивідуальною свободою, правами людини та її патріотичною відповідальністю, готовності до участі в процесах державотворення, уміння визначати форми та способи своєї участі в життєдіяльності громадянського суспільства, спілкуватися з соціальними інститутами, органами влади, спроможності дотримуватись законів та захищати права людини, готовності взяти на себе відповідальність, здатності розв’язувати конфлікти відповідно до демократичних принципів, спонукання до активної протидії українофобству, аморальності, сепаратизму, шовінізму, фашизму. .





Переглядів: 183
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті